Forumet - Vidrig dokumentär om porrbranschen

Vidrig dokumentär om porrbranschen

6993 0 50

Spana också in:

Dokumentärfilmaren följer en brud som åker till USA för att bli porraktris. Hon får dock bara massa skitiga jobb (gränsar ständigt till övergrepp och misshandel) och mår mest dåligt och gråter hela tiden.

En rätt hemsk inblick i porrindustrin och hur människor utnyttjas.
LillaBob:

Har inte sett dokumentären men har läst och tyvärr sett en del av denna man, och.. stackars tjejer som gråter, och jag tror inte på att de är skådespeleri för i flera klipp ser tårarna riktigt riktiga ut.


Varför har du kollat på det? [cry] Visste inte vem mannen var innan detta, och hade gärna fortsatt leva i ovetskap [sad]
Dan_the_ironman:

Varför har du kollat på det? Visste inte vem mannen var innan detta, och hade gärna fortsatt leva i ovetskap


Fick nys om honom på något vis och var tvungen att kolla upp honom så det är därför. Absolut ingenting jag tänder på!!! Tyckte det var så jäkla hemskt så "forskade" lite i området, läste om folk som tittar på skiten och sådant. [chocked]
Jag såg filmen, den var stötande.
Jag googlade på max hardcore efteråt och hittade via flashback en våldtäktsfilm. ja för det var vad det var, det var långt ifrån vanlig bdsm eller så, det var inget skådespel, det fanns bara rädsla och sorg. jag var inte beredd på hur påfrestande den var att se. jag såg inte mycket utan bläddrade snabbt, då jag aldrig sett något så stötande i porrväg, men efter den tjugo minuter långa sexscenen var tjejen helt död inuti.

det var tortyr. det fanns liksom ingenting kvar av henne, inuti, blicken var helt död, tom.
jag önskar jag inte sett den.
är jag en knäpp människa om jag inte tyckte att den var så illa?

alltså, självklart hemskt att se hur manipulativa as de är och hur de behandlar tjejer som handelsvaror, (samt tjena kexet hur gammal är du vänta jag ska ba dra ner min gylf) men den var inte direkt stötande tycker jag. men sevärd. så ni som inte sett den borde göra det.