Forumet - Vikt

Vikt

3170 0 5
Har börjat äta så himla dåligt, ingen riktig mat utan bara en massa jävla skit så som choklad och glass. Har gått upp 10 kg vilket inte kan vara så jävla bra för kroppen samtidigt som de sliter på psyket att väga så mycket. Äcklas av mig etc. Vill gå ner i vikt nu men min aptit så fort jag börjar träna förstör allt då ni kan troligen hitta mig i ett hörn i köket efter första träningspasset, någon som vet ett bra sätt som gör att ens aptit går i ide ett tag?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Vet hur den känslan är, fick gå relativt mycket mer än 10kg för mig själv att ta tag i det! :) 

Drick vatten, mycket vatten, ha vattenflaska, eller saft eller jäkla light drycker med dig! Vi kan argumentera dagar in och ut om light läsker är nyttigt eller inte men det finns ingen dokumenterad eller konfirmerad fakta på att det är farligt.

Ta det lugnt, en sån ändring är inget som vänder på en vecka eller två, börja tänk på vad du köper hem, om du bor med din föräldrar be dem sluta köpa hem massa skit. 

Om du tycker det är tråkigt och bara jobbigt att träna, skit i det, det finns i princip två sätt att gå ner i vikt, den ena är att äta en kost som stöttar en relativt oaktiv livsstil. Då med mer grönsaker och sånt, sen finns det ju byta fett mot muskler stilen.

Sätt upp MÅL, bestäm dig efter ett tag då du vant dig vid det, på två veckor ska jag gå ner två kilo till exempel, när du lyckas blir du bara mer motiverad :)

Det finns även sådana soppor, där man enbart äter en "shake" en mjölkdryck med protein och vitaminer, ingen träning krävs och det är jävligt enkelt. http://www.cambridgeviktprogram.se/viktminskning-med-cambridge/produkterna/
Cambridge shakes används även innan gastric bypass operationer då patienter ska gå ner i vikt. Man kan även börja smått och bara ersätta frukost med en shake :)