Forumet - VIKTIG INFO TILL ALLA MED EN FITTA (Visste du med fitta detta?)

VIKTIG INFO TILL ALLA MED EN FITTA (Visste du med fitta detta?)

3459 0 14
Jag fick reda på att en grej som jag mått SÅÅ dåligt över under många år var helt normalt, spred infon i en grupp på facebook (en grupp som handlar om fittor) efter att jag fått reda på det och då var det inte heller alla som visste att detta var normalt, vissa hade precis som jag haft ångest och mått dåligt av detta i flera år.

Trosor bleks i grenen av flytningar! Ja, det är HELT normalt, PH värdet i underlivet är och SKA vara en aning surt och det kan då bleka bort färgen i grenen på trosor för VÄLDIGT MÅNGA personer (speciellt på billiga trosor från H&M och liknande). Jag har gått i sjukt många år (sedan ca 13-14årsåldern) och haft fetångest över detta då min mamma gjorde värsta grejen av det när jag tvättade med henne när jag var 13/14 och hon fällde kommentarer som "höhö, har musen din gnagat på trosorna dina trosorna eller?" och liknande. Jag behandlade min fitty emot svamp, PH-rubbningar, gjorde könssjukdomstester o.s.v. utan resultat, trots att min fitty luktade som en fitty ska, hade flytningar som såg normala ut och min fitty kliade/ömmade inte det minsta. Vågade dock inte prata om det med någon, inte ens en gynekolog.

Idag blev jag trött på det här med att försöka dölja det med min sambo när jag hängde tvätt, så jag vågade äntligen googla skiten och fick då se att det verkade vara mer vanligt att det var så att det blektes lite än att de inte gjorde det. Berättade då för min sambo (av manskön) om hur dåligt jag mått över detta i flera år... Hans svar var: "Jaha, men det är ju jättevanligt!" och sa att för honom är det ungefär på samma nivå som att veta att killar har försats... Hur fan kan han veta det om det könet som JAG HAR men inte jag? Det hade besparat mig så många timmar av ångest, varför får man ej veta detta i skolan?

Tänk att ingen har berättat detta för mig, jag är fan 21 år gammal. Visst, jag borde väl ha vänt mig till ungdomsmottagningen från början, men jag var faktiskt rädd och generad, med tiden så blev det mer och mer jobbigt att ta tag i det, jag har ju gjort gynekologundersökningar och ingen gynekolog har reagerat så jag trodde att min fitta var äcklig på något vis som ej gick att ordna...

Ni fattar inte hur lättad jag är. Har lipat av glädje ihop med min pojkvän nu och det känns som att en massa kilon av ångest har lättat ifrån mina axlar. Vill att alla tjejer skall veta detta så att de aldrig behöver skämmas för detta som är helt jävla normalt. <3VISSTE DU DETTA?

OM DU VISSTE DETTA, HUR FICK DU REDA PÅ DET?

Spana också in: