Forumet - Viktigt att han/hon är aktiv?

Viktigt att han/hon är aktiv?

845 0 20

Spana också in:

[crazy]
timeisrunningout:

Det är väl trevligt om hen ser någon slags framtid som inte innebär bara soffsittande, men det är inte det som är det viktigaste.


nej, tycker inte heller att det är det viktigaste. Såklart inte. Men jag tror inte att jag skulle kunna vara ihop med någon som är raka motsatsen, vilka fina egenskaper han än har utöver det. Det är vad jag tror iallafall. Det behöver inte vara att killen vet vad han vill syssla med i framtiden, men att han GÖR något. Inte bara drar omkring hemma, sitter vid datorn osv. ja du fattar.Sameshit:

Precis, man lyckas väl inte alltid uppnå sina drömmar. Men om han eller hon är villig att kämpa för att uppnå dem eller den så är det fint.


[y]mynona:

Det har inte så mycket med bestämda ambitioner att göra som en attityd till livet: hn behöver inte ha ambitioner, men gärna ett aktivt tankeliv, dvs inte vara slö.


det tycker jag var bra skrivet [smile]svefnpurka:

men å andra sidan kan det ju vara schyst att ha någon som delar misären med en.


jo kan hålla med om det lite.. men man behöver ju inte vara slö för det?
Luddig fråga som får olika svar.
Jag vet inte om du menar att personen ska vara sysselsatt eller ha intressen, så jag svarar på båda.

Om personen inte skulle ställa till det ekonomiskt för mig så har jag inga problem och skulle inte döma för att denne var sysslolös.
Sen behöver personen inte nödvändigtvis ha en hobby, men ha en drivkraft att göra något annat än att bara komma hem och tryna efter kneget/plugget.

Så kortfattat. Man vill inte att ens partner ska vara en börda.