Forumet - Viktproblem

Jag har ett Problem.. För exakt 10 månader sen var jag normalvikt (55kg) 165 cm lång. Var då 18 år. Åt redan då fet mat men gick aldrig upp..(tränade aldrig)  Idag tio månader efter har jag pojkvän ocj gått upp till 72 kg??? (Samt har hormonspiral för vissa säger man kan går upp i vikt av den.. Tror själv inte på det.. Men iallafall  Jag mår självklart dåligt över det här. Det är sjukt mycket förändringar som har skett. Större lår, större midja osv. Vad beror detta på? Kan detta verkligen bero på att man myser mer? Och därför går upp i vikt? (Jag var väldig döö innan jag skaffa pojkvän med.. Dator hela dagarna osv) 

så kan nån hjälpa mig. Vad beror viktökningen på? Ska man gå till läkaren? Samt hur ska jag gå ner igen? Kommer det gå även fast jag har pojkvän fortfarande osv? Tacksam för hjälp.. Min självkänsla är så dålig pga det här..

Spana också in:


Rawrrre:
Vet.. Därför jag är orolig.. Äter exakt som innan. Förutom att jag äter mer varm dag på kvällen. Innan åt jag bara mackor, yoghurt osv. Träningsvanorna är ju rätt dåliga. Tränar knappt (skäms) men det gjorde jag inte innan heller så.. 
okej, men börja träna då. och ät mindre skräpmat/godis/läsk
Mn pojkvän kan vara en rätt stor förändring. Man äter ofta tillsammans, man äter lika stora porttioner trots att han är större osv. Men är du nu säker på att alla siffror stämmer och att du faktiskt har gått upp 17kg på 10 månader utan några förändringar i kosten så kanske du ska gå och kolla upp det. 

Punda: Mn pojkvän kan vara en rätt stor förändring. Man äter ofta tillsammans, man äter lika stora porttioner trots att han är större osv. Men är du nu säker på att alla siffror stämmer och att du faktiskt har gått upp 17kg på 10 månader utan några förändringar i kosten så kanske du ska gå och kolla upp det. 
Alltså jag åt chips en gång i veckan (förut) helt själv. När jag var singel. Nu äter jag knappt något godis (vi gjorde det i början dock..) chips borde vara mer fett, gå upp mer i vikt antar jag? Särskilt eftersom jag åt själv en chipspåse nu delar vi ju på den isåfall..