Forumet - Vilda djur-rädsla

Vilda djur-rädsla

2636 0 40

Spana också in:


Kudhos: är livrädd för ormar
Ja!

Historia följer;
De påträffas sällan av mina fotsingar, men för två år sedan blev jag rädd. Det var en orm precis där jag steg, jag skuttade iväg en meter, där låg en ny orm ihopskruvad, det var sådana feta långa läbbiga.. Efter det, så tog det tjugo minuter för att gå hundra meter eller så tills jag var tillbaka till det civiliserade samhället, skonat ifrån naturens alla faror.
Jag är annars skuttandes när älgar brakar omkring mig, och flaxande tjädrar samt tranor.
Det skrämmer, mest för att man fridfullt vandrar omkring, sedan bryts det hela med ens av ett ljudligt ljud. Osmaklig kontrast, om det är rätt uttryckt?

Det ända som skrämmer annars på riktigt är vilda svin.

Niklas: Det här kan vara den mest oklara men samtidigt bästa tråd som någonsin skapats på UM.

1. Konstatera att det finns vilda djur. 2. Lägga upp två bilder på folk som dött av vilda djur. 3. Klart för att posta. 

:DD
Var säker på att jag gjorde en poll men tydligen inte

Sedan skrev jag ju badplatser och platser där det finns lite skog, ej ensamma exkursioner långt inne i välkänd långt inne på välkänd björnmark. Personerna är Timothy Treadwell, hans tjej och galen krokodilskötare. På bilderna riskerar de ej sina liv heller, ni får söka upp viedeorna själva. Muppar. Arg
Jag och person var inne i en stor hage där det någonstans fanns en tjur. Vi (mest jag) gick och spanade lite förskrämt pga man vet ju aldrig hur han skulle reagera på folk som knatade runt där (det var alltså ingen "hage" som sådan utan mer ett område med en massa skog, klippor, vatten och en gångväg) när person skriker och springer varpå jag springer efter och föreställer mig hur vi blir spetsade på horn. Det visade sig dock att personen gick och spanade efter ekorrar  och nu sett en pga var mer rädd för dem än tjuren. Uhu.