Forumet - Vilka är genusmaffian?

Vilka är genusmaffian?

3827 0 40

Ibland hör jag folk tala om några som kallas genusmaffian. Som jag förstår på ordet låter det som en maffiabegrepp som inte grundar sig på nationell tillhörighet, som ryska, japanska eller mexikanska maffian, utan på genus?
Är det genustillhörighet medlemmarna har gemensamt, eller vad är det som åsyftas?

Varifrån utgår deras bas? Finns de i Sverige? Har de kopplingar till annan svensk maffia som HA och sådana?

Vilken typ av kriminell verksamhet utövar dem? Har de många medlemmar?

Spana också in:

Tror folk syftar på feminister som drar saker ett steg för långt så att det slutar i inskränkthet och översitteri. Om man tror sig sitta på den absoluta sanningen kan man fort bli jobbig att ha med att göra. Tror inte att alla som ansetts vara en del av den är mer radikala än ex mig men folk tror nog gärna det på tonen. Har dock inte upplevt sådant på länge på forumet.

Om vi förminskar perspektivtet så har ungdomar.se har vad jag förstått historiskt sett var ett ställe där unga tjejer har fått hjälp med anorexia, stöd när dom fundererar "duger jag?"  unt so weiter - dvs sidan har till ganska stor del haft till syfte att hjälpa flickor få självförtroende, stå på egna ben.

Att sverigedemokrater, ännu oupplysta  och mer allmänna idioter då förvånat kommer och klagar på att det finns en stark "genusmaffia" här som vill lyfta fram jämställdhetsfrågor är ju bara efterblivet. Det vore som att jag skulle regga mig på nordisk.nu och efter en månad bestört starta en tråd på sidan där jag förskräcks över att "det finns lite av en nazimaffia här".