Forumet - Vilka använder ordet "slampa" mest?

Vilka använder ordet "slampa" mest?

1371 0 44
Vilka tror ni använder ordet "slampa" mest?

Personligen tror jag mest det är tjejer då det är som ett "vapen" för att nedvärdera snyggare eller tjejer man annars ogillar.

Killar tjänar inte mycket på det eg, om man t.ex. säger att en tjej man hade sex med var slampig så säger man ju bara att hon inte var särskilt svår dvs: Du är inte särskilt "bra".

Vad tror ni?

Tycker personligen att det är ett rätt hemskt uttryck då det begränsar tjejer så mycket, en kille som knullar runt kanske inte direkt anses fantastisk, vissa tror han är opålitlig och "player" men på något sätt är han fortfarande attraktiv och inte av mindre värde och åtråvärd för många tjejer.

Det kan man knappast säga om tjejer i samma situation, då är det mer skämt om "infekterade fittor" etc, när det då dyker upp.

Spana också in:

Greger_EFG:

Tjejer(tjej) (Du röstade på detta alternativ)


Fast har aldrig använt det seriöst. Sådant jag säger till ohYEA_ typ, när hon har fel och jag har rätt (ofta).
Har nog inte hört två tjejer bråka och allvarligt kalla varandra slampa och hora och sådant sen jag i 7:an eller nått, och jag har nog aldrig bråkat så med nån tjej.
Bråkar ofta med familjemedlemmar dock, men då är ju såna ord inte direkt passande. Inga könsord när mamma är i närheten!
Palett:

ordet kommer från invandrarkillar, det är allt jag vet


Budolicious:

Vi killar (nu talar jag om mig själv plus de jag umgås med) säger ju bara slampa i skämtande syfte, aldrig som något nedvärderade.


Samma här. Vi använder det dock som ett ömhetsord.

Typ som "gino din slyna" /ger honom en kram.

Eller "petter din jävla fitta, kom hit o ge mig en kram". Etc etc