Forumet - Vilka av dom här processerna är inte nödvändiga???

Vilka av dom här processerna är inte nödvändiga???

204 0 32

Spana också in:

Mitt tipps är att ta bort massa grejer . processerna kan vara onödiga , men det mästa behövs , men ituneshelper och googleupdater borde du kunna lägga ner , dom startar ju nästa gång du drar igång datorn om du vill få tillbaka dom [smile] men annars så ta bort mycket program , köp ny extern hdd som du kan lagra alla bilder, program, videos, som slöar ner. Ps om du vill helrenovera kan du ominstallera ditt operativsystem ,men glöm för all del inte o säkerhetskopiera alla dokument ! [bigsmile] ladda hem vista ?
Datorn blir inte segare bara för att du har mycket på hdd:n, sålänge du inte har sprängfullt förståss, det kan leda till systeminstabilitet. [ops]

Men annars så är det applikationerna som körs i bakgrunden och ditt register. Sen har du ju Vista också.. [zzz]

Om jag får gissa så har du köpt en såndär laptop ifrån Acer som det "var så bra pris" på. Laptops blir sega efter en viss tid för att de blir mycket varmare än stationära datorer.
Mitt tips är CCleaner.grön_apa:

Olagligt[mad]


Du har så rätt.. Du vill gärna betala en gång till för ditt operativ som går långsamt efter en timme. Jag förstår dig. [smile]
XUSE:

Vilka av dom här kan jag stänga av???


troligtvis alla acers program, om det inte är något du vet att du använder. ashampoo winoptimizer är ett bra program, det heter nåt i den stilen, den snabbar upp, tar bort onödiga grejer och städar upp i registret bland annat. rekommenderas :