Forumet - Vilka av er är flator?

Vilka av er är flator?

1437 0 42

Spana också in:

Jag är bi, först och främst, och känner därför att frågorna rörande manligt/kvinnligt inte har så mycket med mig att göra. Komma ut-delen däremot lär väl gälla alla med avvikande sexuell läggning, varför jag svarar på den. Då nu alla tänkta förklaringar är färdigförklarade går jag vidare till själva svarandet:

angel_dead:

hur var det att komma ut inför era päron??!


Det var lätt som fan. Jag pratade med min mor om homo/bi, och utan någon riktig förvarning frågade hon vad jag var, på vilket jag svarade att jag är bi. Hon verkade inte bry sig ett skit.

En tid senare satt jag och en del av släkten uppe ganska sent och talade om att vara annorlunda, bland annat. Då nämnde jag lite i förbigående att jag är bisexuell, eftersom detta inte är jättevanligt. Inte heller denna gång verkade någon bry sig, men om detta berodde på att samtliga närvarande var kraftigt berusade eller på att ingen tyckte att det spelar någon roll är svårt att veta.
angel_dead:

Undra vilka av er här på um som är homosexuella?


Bisexuell.

angel_dead:

ser du dig själv som väldigt maskulin?


Nej, tycker jag är rätt feminin av mig.

angel_dead:

hur var det att komma ut inför era päron??!


Rätt pinsamt faktiskt. Efter det sa mamma:
"Men alltså Camilla, jag hoppas du förstår att jag vill bli mormor en dag.. Så det vore ju bäst om du är med killar när du blir äldre"
[n]