Forumet - Vilka band har du sett live?

Vilka band har du sett live?

12094 0 97

Spana också in:

The Hives, Good Charlotte, blink-182, Arctic Monkeys, H2O, 30 Seconds To Mars, Simple Plan, Savages, My Chemical Romance, The Used, Yellowcard, All Time Low, Bad Brains, Sum 41, Dwarves, Slipknot, Shelter, Mando Diao, The Blackout, Against Me!, Rancid, Millencolin, Green Day, Exploited, Lower Than Atlantis, Neverstore är typ de jag kan komma på att jag sett just nu. Alla värda att se men bäst har nog varit The Hives, blink-182 och Arctic Monkeys.

Yes blev bjuden förra året på en underbar konsert som jag vill uppleva igenHjärtaSöt  vi såg den ena halva av Niki & The Dove (Malin) i en hyllningskonsert till den fantastiska kreativa kvinnan Kate Bush..

Ett tag så tänkte jag asså jag går upp på scenen och sjunger med.. hahaSöt

Tyckte hon var helt fantastisk (Hon är verkligen sveriges Kate Bush) jag satt och verkligen trodde jag var hennes  kreativa verkHjärtaHjärta  Tyävrr så kunde vi i inte träffa henne efteråt men men..har i alla fall fått se henne LiveHjärtaHjärta


Men jag hoppas att i år så ska jag få chansen att få se hela hela gruppen live när de är ute på turne efter att deras tredje Lp-skiva har släppts..