Forumet - Vilka gratulerar du på Facebook?

Vilka gratulerar du på Facebook?

5505 1 50

Ja, vilka säger ni grattis till på facebook när de fyller år?

Har börjat fundera kring detta då jag själv har väldigt underliga mönster när det kommer till detta. 

Senast ändrad 21 Nov 2013, 11:36 av André Vifot Haas

Spana också in:

På mig passar alla alternativ in ibland. Men vissa sakar jag medvetet bort för att jag inte känner för att gratulera dem, pga gillar inte eller typ förtjänar inte. Låter skitdivigt. Vissa tar jag till och med bort när de fyller år för att jag ser deras namn dyka upp och undrar varför jag har dem på facebook. Vissa känner mig tvingad att gratulera för att de grattade mig... Gratulerar heller inte mina närmsta vänner på facebook pga opersonligt, alternativt så grattar jag dem både på facebook och på telefon. Facebook är ett konstigt fenomen.  

oj, svarade riktigt, riktigt fel..

Jag loggar inte in på facebook varje dag så det blir svårt att säga grattis till alla, på deras födelsedagar... Då jag kanske inte är inne dagen innan, under födelsedagen och/eller dagen efter födelsedagen. osv.

Så jag skriver sällan grattis därav, för det blir orättvist. Dessutom har jag en sporadisk kontakt, lr ingen alls, med hälften av mina "fbkontakter" och är inte sådär gulligull-trevlig mot vem som helst - blir då helt fel om jag skickar iväg ett Grattis men inte hälsar på stan 

Då jag skriver grattis är det antingen för att personen varit (väldigt) snäll mot mig, att jag känner att det vore taskigt om jag inte skrev grattis eller för jag vill ha mer kontakt med den. 


Fingerprints: De jag tycker om
Blä. Hatar fb som påminner när folk fyller år. Är ju kul om folk kommer ihåg det av sig själva och inte genom fb som fusk. Folk jag knappt pratat med på 2-3 år sa grattis till mig och det är mest jobbigt. Jag säger enbart grattis till folk jag tycker om och som tycker om mig, alltså folk som kommer ihåg min födelsedag och folks jag kommer ihåg. Och jag vet när alla jag gillar fyller år!

Bra, nu fick jag ur mig hur jag känner kring detta. Tack.