Forumet - Vilka härskartekniker har ni blivit utsatta för idag?

Vilka härskartekniker har ni blivit utsatta för idag?

3080 0 42
Som rubriken lyder. Vilka härskartekniker har ni blivit utsatta för nyligen?


Vanliga härskartekniker, långt ifrån alla:

Osynliggörande

Förlöjligande/förminskande

Undanhållande av information

Insinuerande utav att en har en dold agenda

Dubbel bestraffning


Igår blev jag utsatt för härskartekniken osynliggörande, utav den grövre arten, som jag föredrar nedan:

*Person* hade frågat mig om jag ville övernatta hos denne några dagar, varpå jag sade, att, ja, då måste du låna mig pengar till min tågresa hem, ty jag har inte tillgång till mitt sparkonto just nu, varpå denne sade att, ja, det går bra, då kan du följa med mig på *aktivitet*, *aktivitet* och *aktivitet*! Fan vad skoj, tänkte jag.

Kvällen därpå blev *person* tillfrågad utav *annan person* om *person* ville följa med till Stockholm och sova över hos *annan person*, varpå *person* sade, ja!111111111. Detta rakt framför mig.

Sedan kan jag ej övernatta hos person och delta i dessa aktiviteter, ty löften eller överrenskommelser med mig är tydligen värda: ingenting, och rivs per definition upp när något trevligare dyker upp, i synnerhet om det inkluderar eventuellt könsumgänge. Jag behöver inte ens notifieras om att vår gångna överrenskommelse inte gäller, utan förväntas fråga om detta själv, varpå jag får spydigt svar, om, att, nej, det går inte, jag skall ju till Stockholm. Jävla as, blir förbannad.
[mad]

Dold text: Ja, denna tråds syfte är främst att ge mig utrymme för att skriva av mig min ilska/frustration.

MVH ilsk
Ögon i en plåthink:

Hade stor lust, dock ej gångbart bland folk. Skällde dock på honom senare, kändes dock som att han ej förstod varför jag var arg, nhnfhghn.


Blir mer och mer övertygad om att jag vet vem denne är. Kanske lika bra att skita totalt i denne öht, då ert umgänge verkar leda till mer obehag än behag för dig?

Dold text: Försök hitta den snygga hippien vid affären istället

Spana också in:

KingGurka:

Kanske lika bra att skita totalt i denne öht, då ert umgänge verkar leda till mer obehag än behag för dig?


Ja, (du är rätt ute), och jag har därmed ingenstans att sova torsdag kväll, får ligga utomhus i någon gränd i Stockholm, dock föredrar jag för stunden detta framför att få husrum hemma hos honom. Vämjs över hur vidrigt han anser sig vara berättigad att bete sig mot mig, han är inte vatten värd. [mad] *ilska*

KingGurka:

Dold text:


Arbetsamt.
Ögon i en plåthink:

och jag har därmed ingenstans att sova torsdag kväll, får ligga utomhus i någon gränd i Stockholm, dock föredrar jag för stunden detta framför att få husrum hemma hos honom. Vämjs över hur vidrigt han anser sig vara berättigad att bete sig mot mig, han är inte vatten värd. [mad] *ilska*


Kan erbjuda övernattning, om du tar dig med upptåget till Uppsala.
Exner:

Kan erbjuda övernattning, om du tar dig med upptåget till Uppsala.


Ögon i en plåthink:

Snällt. Där bor även han, lol.


Coolt, här bor jag också.

OnT: Taskig person. Tycker du borde sluta träffa denne.

Har själv inte utsatts för "härskartekniker" på år och dar. Känns fint. Kan nog inte minnas senaste gången det hände faktiskt. Gymnasiet kanske.
Ögon i en plåthink:

Ja, (du är rätt ute), och jag har därmed ingenstans att sova torsdag kväll, får ligga utomhus i någon gränd i Stockholm, dock föredrar jag för stunden detta framför att få husrum hemma hos honom. Vämjs över hur vidrigt han anser sig vara berättigad att bete sig mot mig, han är inte vatten värd.


om du ej har ngnstans att sova kan du vid kris övernatta hos mig.
om du ej säger ngt elakt om björklund under tiden[no-no][sad]
Sagitta:

''Tant'' (hon var runt 50) gick slog i mig tre gånger med flit med sin lilla påse för att komma före mig till bussen.


[shake] du skulle ha bett henne att hålla i sin påse bättre.
Gillar inte folk med småpåsar. Stoppa den i fickan/väskan liksom! [mad]
Gick på en överfull buss utan sittplatser och alla fick stå. Så ser jag en gubbe som har två säten alldeles för sig själv, ett säte var till hans lilla påse som han vägrade flytta på. Jag blev sur och la påsen i hans knä och sa åt en tant att sätta sig ner, vilket hon gjorde.
Dagens goda gärning tycker jag.