Forumet - VILKA hamnade i Mikael elias GBG????

VILKA hamnade i Mikael elias GBG????

1146 0 15

Spana också in:

Fantastiskt! Du har fattat ett stort beslut som kommer att påverka din framtid i allra högsta grad; grattis!

...eller inte. Grattis, du har just köpt in dig i illusionen att din gymnasieskola har någon som helst relevans för någonting alls. Tack för att du slösat med våra skattepengar! Eftersom det är en friskola, som dessutom drivs som ett aktiebolag, du ska gå på kan du vara säker på att du får undervisning av högsta kvalitet.

Ja, där "kvalitet" betyder "vinstgivande" alltså. Det innebär att allt som är dyrt och "tråkigt" (undervisning och undervisningsmaterial) prioriteras ned, medan allt som kan tänkas locka "kunder" (gratis laptop, mat på restaurang och höga betyg utan ansträngning) prioriteras upp.

Men fortsätt du intala dig att du kommit in på en "bra" skola om det gör dig glad. Att resultaten sjunker som en sten medan betygen rusar uppåt som en raket, främst i friskolor och med start strax efter att det fria gymnasievalet infördes, är bara strunt vi inte ska bry oss om; du har ju kommit in på en eftertraktad skola som har hela 2,41(!) sökande per plats (det innebär att du är smartare än hela 58% av de andra sökande i år,) så du tillhör helt klart en liten men exklusiv elittrupp av blivande gymnasister!
köttfärssås:

cool kille 17 år


asså köttis fattar du inte hur coola alla 16-åringar i denna tråd är????
sluta va ironisk kolla ba:Icisis:

ME ME!!! jag kom in xD


Icisis:

Lol.I åttan hade jag IG i alla ämne förutom idrott och slöjd.Ingen aning hur jag kom till 250poäng i 9an xD!


Kimpas:

Jag tror fortfarande Stockholm har högst generellt Hade iaf 295 i intagningsgräns när jag kom in på natur där.