Forumet - Vilka människor vill du ha i ditt liv?

Vilka människor vill du ha i ditt liv?

483 0 20
Hej säger en nygammal medlem på ungdomar.se!

Jag lever i övertygelsen om att det är bra att dela med sig av sina drömmar. Så det tänkte jag att vi skulle göra i den här tråden. Kanske främst när det kommer till relationer eftersom vi är i den forumdelen ^^ Skriv om hur ert paradis ser ut, hur ni tänkt hitta dit eller, om ni är där, hur ni hittade dit!

Jag är en kille, född som lejon 1989. Med andra ord fyller jag snart 21 år. På senare tid har jag verkligen känt att mitt liv har börjat på allvar. De beslut jag tar påverkar så mycket mer nu än vad de gjorde för bara 2-3 sedan. Vilket jag tycker är otroligt spännande och lite skrämmande…

Nu bor och pluggar jag i en medelstor stad i mellersta Sverige där jag trivs väldigt bra. Samtidigt har jag sen terminen började i höst börjat se att något fattas. Det är svårt att säga exakt vad det är men förändring behövs! Sen några månader tillbaks har jag siktet inställt på att flytta till Göteborg för att börja en ny utbildning hösten 2010. Och det känns som helt rätt sak att göra!

En stor del av det paradis jag hoppas hitta i Göteborg(?) är, som för så många andra, den underbara tjej som jag en vacker dag kommer träffa :) Frågan är bara när det blir. Jag har ingen större erfarenhet av relationer av den anledningen att jag inte har hittat någon som jag tror skulle kunna vara den tjejen. Om jag inte från dag 1 tror att en tjej skulle kunna vara ”the one” så är det inte värt att ens försöka enligt mig . Ett par gånger har jag gjort det, men tänker inte göra så igen, eftersom det slutat med att jag tröttnat efter sisådär tre månader. Nej, tacka vet jag singellivet tills den dagen då jag verkligen vill satsa.

Så, hur ser mitt paradis ut nu då? :D

Hon ska så klart vara vacker som en soluppgång. Det första jag tänker när jag ser henne för första gången är alltså inte att hon är snygg, sexig eller söt, utan vacker. Jag tror inte riktigt på kärlek vid första ögonkastet, vad jag däremot tror på är attraktion vid första ögonkastet och det tror jag kommer finnas mellan henne och mig.

Jag lär känna henne och upptäcker att hon är en tjej som är lika glad i livet som jag är. Hon är intelligent, empatisk, spontan och gillar samma saker som mig. Vi kan sitta i timmar och prata om precis allt. Vi byter tankar och idéer och skrattar tillsammans. Precis som mig är hon en person som älskar beröring och närhet. Hon förstår mig som ingen annan, och jag henne.

På samma sätt som mig förstår hon hur fel människans värld har kommit att bli och gör saker för att förbättra den. Hon är målmedveten och vet vad hon vill göra med sitt liv samtidigt som hon älskar att ta första bästa tåg, so to speak :)

… och så levde de lyckliga i alla sina dagar!

Det är en del av min värld om några år. Tänkte att jag utvecklar lite mer om folk skriver i tråden ^^ haha

Som sagt, det är sjukt bra att dela med sig av drömmar och mål.

SÅ SKRIV GOD DAMNIT :D Off to Earth Hour party nu :) [cheers]

Spana också in:

Min idé av paradiset är liten stuga uppe på något berg i Indonesien med en kärleksfull man/kvinna. En del får. Heroes of might and magic IV soundtrack på repeat, högsta volym och en jävla massa sol.

Och jag är seriös. Tänk om man kunde leva på detta vis. Jag skulle göra allt för att få det. Men, som allt annat på denna jord, är det för mycket för att begära. Något jag inte vill acceptera.

Jag är inte religiös, men jag tror på en himmel. Och om jag inte får mitt paradis... kommer ett ännu bättre sådant för mig efter döden. Där jag får se min bror igen.

Jag behövde skriva av mig! Tack!
Hehe, jag tror du är i fel forum, dude! [cry][wink]

Bara massa omogna svar.. ska försöka ge dig ett seriöst från mig..

Jag drömmer om en kille som jag älskar vad han än gör. Även om han har åsikter som jag inte gillar, klär sig fult ibland, gör dumma saker, röker och dricker, så älskar jag honom lika mycket! En sorts villkorslös kärlek alltså. Vi ska ha tillfredsställande kommunikation och sexliv, alltså vi är på samma våglängd och förstår varandra, vi har intressanta saker att säga varandra och litar på varann. [bigcheers]

Vi ska helst ha samma musiksmak och gilla att göra samma grejer..

Sen drömmer jag om ett självständigt liv med mycket frihet!! många resor och inget som hindrar och håller mig tillbaka. Många vänner och glada fester, ett hem som jag älskar! En karriär inom något kreativt och fritt.
[party]