Forumet - vilka mobiltillverkare är bäst?

vilka mobiltillverkare är bäst?

627 0 7

Spana också in:


Danneboi: njas ska man köpa xl värt?
Det är svårt att säga. Urvalet är enormt. Det finns ingen enkel fråga på "bäst mobiltillverkare" - du kommer få olika svar av olika personer - dock tror jag att det finns två mainstream-grupper - en som säger samsung, en annan apple. Jag håller mig gärna bort från allt som är mainstream och stora märken så jag skulle säga något som just oneplus. Oneplus har iofs växt, men tror inte det anses vara "mainstream" än...

Det bästa tipset jag kan ge dig eftersom mobiltelefoner är en sådan fruktansvärd smaksak är att titta på videos på olika telefoner. Tänk ut några stycken du blir sugen på, kanske fem eller sju eller 10 - sök sedan på youtube på dessa telefoner - du kan få både "unboxing" och själva användandet.


Hjärta
Om du vill ha snabbast uppdateringar så är det antingen google pixel eller en iPhone du vill ha, men jag avråder dig från att köpa en google pixel, då de i allmänhet verkar prestera dåligt som en telefon, de bästa tillverkarna i mina ögon är Apple, Huawei och Oneplus. Absolut säms är sony.