Forumet - vilka morbida lekar lekte ni som barn?

vilka morbida lekar lekte ni som barn?

9683 1 48

Spana också in:

Jag fångade insekter som getingar och humlor i en glasburk för att jag ville ha ett husdjur... gjorde hål i locket så de skulle kunna andas.. plockade bort deras vingar med pincett så att de inte kunde flyga. Efter en tid fyllde jag burken med vatten och skakade tills de drunknade. Testade olika handlingar, ibland fyllde jag glasburken med torrt gräs och stack ner en brinnande kvist.. Ibland när getingarna hade fått "bada" i vattnet utan att avlida hällde jag ut dem på marken och sakta på mitten skar med en kniv medan de till en början levde..

Tyckte det var mycket spännande att se det exakta ögonblicket då de inte längre visade något livstecken.. Fan vad sjukt detta låter.. När jag tänker efter var detta inte ens kopplat till ilska.. Jag fann det underhållande som en hobby ska vara.. 

En jävla tur att jag aldrig fick något riktigt husdjur.. Eller har svårt att tänka mig att jag skulle plåga dem.. Tänker att jag gick på insekterna för att de var så små, såg nog inget levnadsvärde i dem.. De var bara elaka som brände eller stack en..

När jag var arg brukade jag "rymma" typ. eller bara gråta. Tror mest jag grät.

Inte konstigt att gud straffar mig efter sådant hemskt jag gjorde som lit1..

började uppskatta att peta ut ögonen på min fars fiskefångster vid ca tre års ålder (fortfarande ett ivrigt intresse)

visade även noll civilkurage då jag såg min kusin skala (skala) en vinbergssnäcka

brukade tänka på hur konstigt det känns att inte ha det adekvata känslouttrycket inför företeelse och i ett senare läge dagdrömma fram det adekvata känslouttrycket trots avsaknad av lämpligt sammanhang (konstig men vanligt förekommande barnlek)

Jag var ett ovanligt tyst barn, vet inte om det är en morbid sak men kunde bete mig lite konstigt ibland 
satt oftast bara på mitt rum helt tyst mitt på golvet och klippte sönder saker 
mamma sa att det var helt hopplöst när jag var liten för klippte alltid sönder leksaker 

jag fångade fjärilar en gång i smyg för ville så gärna ha husdjur, så hade dom i en plastlåda med hål i under en filt på mitt rum för att mamma inte skulle se 
Konstigt nog förstod jag inte vad som skulle hända med fjärilarna där under. 

Minns att jag tyckte att det var asroligt att jaga en mycket äldre granntjej med en kratta/spade tills hon började gråta. Såg bara så djävla roligt ut när hon sprang och benen flög åt alla håll, tror fan att hon hade nå fel. :( Så fort jag såg henne ute kom jag springandes med en kratta typ.. astaskigt :(

LedsenHjärta


Fasiken: Minns att jag tyckte att det var asroligt att jaga en mycket äldre granntjej med en kratta/spade tills hon började gråta. Såg bara så djävla roligt ut när hon sprang och benen flög åt alla håll, tror fan att hon hade nå fel. :( Så fort jag såg henne ute kom jag springandes med en kratta typ.. astaskigt :(

LedsenHjärta

hehe, känner mig astaskig som faktiskt tyckte detta var komiskt 
stackars tjej Rodnar

Tyckte det var kul att skrämma min kusin som var ca 2 år yngre än mig, så när dom var hos oss så brukade jag lura han att gå ut genom ytterdörren och ställa sig typ 15m bort. (Vet ej hur jag fick han att gå med på detta) Men iallafall, sen så sa jag något i stil med "Spökena kommer" eller liknande sen stängde jag ytterdörren och låste, han fick självklart panik och bankade och ringde på dörren medans jag stog o skrattade.. slutade alltid med att en vuxen kom och släppte in honom och jag fick skäll (Detta pågick hur länge som helst).