Forumet - Vilka öronpluggar?

Vilka öronpluggar?

116 0 7

Spana också in:

Pluggis:

Denon C360


Av de två du skrev låter Denon 360 bäst, anser jag. Dock kan jag tycka att diskanten kan vara lite jobbig på dem, i alla fall innan man spelat in dem ordentligt. Har även för mig att jag tyckte de var aningen basklena, men det är ingenting du kommer märka av om du inte lyssnar på negerdunk eller liknande.

Om du rör dig kring femhundringen så kan du även kika på Klipsch Image S4, vilka jag anser hålla relativt hög klass även dem.

Annars föredrar jag Beyerdynamics lite dyrare lurar när det kommer till in-ear, och om du känner att du har råd tycker jag verkligen att du ska lyssna på dem. Dock är det onödigt att köpa dyrare lurar om du inte har tillräckligt bra ljudfiler att backa upp dem med. Eller spelare heller, för den delen.
kebabkurt:

bra ljudfiler att backa upp dem med. Eller spelare heller, för den delen.


Ska inte lyssna på speciellt "krävande" musik om man nu ska kalla det de (Alltså att man behöver bra bas till negerdunk som du sa t.e.x). Ska lyssna på mycket Yann Tiersen (piano,orkester etc) och lite annat som faller i smaken. Tycker att det duger på min 20år gamla burk (ljudkortet suger...) med ett par kosslurar (skit) men ibland tycker jag att ljudet blir rätt skitdåligt i hög volym. Brodern har nån skidålig mp3spelare för en hundring på chlas olsson och den har bättre ljudförmåga än min dator.


Mp3spelaren är för övrigt en Sandisk Sansa Clip+ . Kanske inte bästa men den var otroligt prisvärd! Har tänkt köra mp3 i 320kbps eller möjligtvis flac. Fast jag kommer nog inte höra skillnad men men...