Aviseringar
Rensa alla

Vilka opopulära åsikter har du?


Ämnesstartare

9B80AC1F-FA0D-4E29-B169-1F912982FC5E.png


   
Citera

Ligger till höger på den politiska skalan, ligger nog nära hos en del av Sverigedemokraternas nationalistiska åsikter. Är inte alls förtjust i massmigration och jag skiljer starkt på arbetskraftsinvandring och migration som vissa godtyckligt verkar para ihop. Jag är starkt emot massmigration men är för arbetskraftsinvandring. Jag är för att vi tar emot vissa minoritetsgrupper såsom Yazidier, Kaldéer, Assyrier och Kopter och andra kristna, de är hårt utsatta och skulle gärna få migrera hit till Sverige, de vore lätt att integrera.
Är emot kommunism så hos dessa kretsar är jag inte väl omtyckt, skulle nog tom kunna beteckna mig som antikommunist.
Är absolut ingen förespråkare av religion och speciellt är jag emot jättesekten Islam, de dödar ju folk som konverterar till annan religion dvs. gör allt för att bibehålla sitt religiösa kapital. Det står så mycket skit i koranen och de accepterar knappt att man översätter koranen till något annat språk, de kallar det för en ''nytolkning av koranen'' dvs att den bara kan tolkas rätt på arabiska.
Jag har säkert fler åsikter som inte går ihop hos en del, kommer inte på mer just nu.


   
SvaraCitera

Tycker inte att homo adoption ska vara tillåtet. 

Vill inte ha någon asylinvandring

Vill lämna EU (fast det kanske inte är så opopulärt.

Finns säkert mer men orkar inte dra upp allt.


   
SvaraCitera

Jag är för att vi skapar ett samhälle utan klasser där produktionsmedlen ägs demokratiskt av samhällets medlemmar. Vilket inte är populärt att tycka.

Jag är emot Lenin, Stalin, Trotskij och Mao, så till och med de flesta kommunister ogillar mig.

Och jag vill avskaffa nationalstaten (och alla stater i allmänhet) vilket inte är populärt, särskilt inte på UM


   
SvaraCitera

Egentligen ses väl alla mina åsikter som kontroversiella och 'opopulära' då jag är muslim. Spelar inte så stor roll hur jag försöker framföra dom, ickemuslimer kommer inte acceptera mig förens jag helt har lämnat Islam. Dock inget som stör mig då att vara omtyckt inte är något som intresserar mig.

2:120 And never will the Jews or the Christians approve of you until you follow their religion. Say, "Indeed, the guidance of Allah is the [only] guidance." If you were to follow their desires after what has come to you of knowledge, you would have against Allah no protector or helper.


   
SvaraCitera

Driv ut alla abrahamitiska religioner, hare krsna och eventuella zoroastrister.

Utvecklingsstörda bör användas som medicinska försöksdjur eller avlivas om sådant behov ej finns.

Vi bör arbeta aktivt för att minska världens befolkning om vi vill ha en fungerande planet kvar att bo på, det är inget jag säger av någon slags hat, som man kanske kan föreställa sig av svaren ovan, utan handlar enbart om något som måste ske på ett eller annat vis förr eller senare för vår överlevnads skull. I bästa fall restriktioner kring barnafödande, men går det för långt kommer massiv utrotning att behövas, lämpligen i de områden med känsligast ekologiska förhållanden.


   
SvaraCitera
Mumzel

Att feminismen är sexistiskt och att egalitarianism = jämnställdhet 


   
SvaraCitera

Jag är rasmedveten.


   
SvaraCitera

Jag vet inte varför konsensuell incest emellan två vuxna utan missbildad avkomma är fel. Shockerad


   
SvaraCitera

Det som anonym321123 skrev, fast tvärtom. 


   
SvaraCitera

Vill typ leva för evigt som en cyborg, det är väl lite kontroversiellt?


   
SvaraCitera

Att alla religoner för utom kristendomen ska förbjudas då dem inte håller hemma i detta land  Lämna eu och kasta ut alla pengar-migranter


   
SvaraCitera

Förbjuda abort. Undantag för våldtäkt.


   
SvaraCitera

Är misogyn och förespråkar våldtäkt, är nazist, rasist, och [insert minst 10 olika saker]-fobisk. Sedan gillar jag tantigt lösgodis också.


   
SvaraCitera

Är inte särskilt överförtjust i julen, gott med mat men att pynta och fixa och ordna och dona och greja och pyssla och allt det där och att umgås extra med släktingar och dansa runt gran och tomten och skicka julkort och spreja skum på fönsterna och lägga granris överallt och dricka glögg och tända adventsljusstakar och äta lussebullar och höra julsånger överallt och hela den där biten... det är jag inget riktigt fan av, inte jätte-emot heller men känner att det absolut går lika bra att skippa det hela för min del, inte särskilt road.


   
SvaraCitera