Forumet - Vilka tävlande är era favoriter?

Vilka tävlande är era favoriter?

1397 0 41
Spotta på mig som skapar denna tråden, gör det bara! [crazy] Såg på Idol för första gången i går, och nödgade en tråd.

Gillar denna tösen, trots att hennes röstkrystande ibland känns litet överdrivet. Utöver de uppenbara anledningarna gillar jag att hon som hona riktar merparten av (vad jag noterat) sina kärlekslåtar till honor. Känns uppfriskande att få ett avbrott bland alla heterodängor.Tilltalas även mycket av Moa, finner henne utstråla sådan uppriktighet och genuinitet och öppenhet i sina framträdanden, i varje fall i det fåtalet jag sett. [crazy]Gillar även denna gossen, främst för hans överdrivna gullighet. Han är dessutom hemskt lik min primitivistvän som ej längre är primitivist.

Spana också in:

Kommer aldrig ihåg vad de heter, men jag gillar att Amanda F oftast tycks göra väldigt egna tolkningar av låtar. En annan favorit är Molly, som utan tvekan är den bästa sångerskan i år. I övrigt är jag rätt "meh" till de flesta.

Direktör Bajskorv:

Hon där Moa är ju faktiskt inte bra på att sjunga, ett sådant hemskt uttal hon har.
Hon är ju bara med för att hon, enligt TV4, ser annorlunda ut.


Detta. Förstår inte varför hon fortfarande får god kritik. Har dock inte sett senaste avsnittet, så jag vet inte om hon var bra eller ej där. Men gud, hennes uttal får mig att vilja knäa småbarn.
Direktör Bajskorv:

Hon där Moa är ju faktiskt inte bra på att sjunga, ett sådant hemskt uttal hon har.


Åtta:

Förstår inte varför hon fortfarande får god kritik. Har dock inte sett senaste avsnittet, så jag vet inte om hon var bra eller ej där. Men gud, hennes uttal får mig att vilja knäa småbarn.


Skojar ni? Sjunga kan hon absolut, men att hennes engelska är under all kritik kan jag hålla med om. [crazy] Snackar vi innerlighet och att övertyga vinner hon dock en jordskredsseger. I går gjorde hon visserligen inte sitt bästa framträdande, men bra var hon ändock.

Myksa:

hon som har så bra sångröst.


Molly? Ja, sjunga kan hon absolut, men i övrigt tycker jag inte att hon uttrycker så hemskt mycket. Dock har jag sett väldigt lite av henne, men, mja.
Ögon i en plåthink:

Tycker att hon slaktade "Utan dina andetag" i går, jag känner mig ovillig att sätta mig in i henne mer p.g.a. det.


Tycker du? Är inte så stort Kentfan, så bryr mig inte så mycket om det.

Tycker dock att det var riktigt smärtsamt när Mikael (den rödhåriga snubben som inte kom till fredagsfinalerna) sjöng Heartbeats. Han gjorde det fruktansvärt dåligt. Var tvungen att gå ut från vardagsrummet medan han sjöng.
Har i och för sig bara sett ett fåtal av dem uppträda en gång då jag inte sett Idol på år och dar, såg dock repris av gårdagens avsnitt på gymmet och jag gillade han... han... kommer inte ihåg vad han heter men han sjöng Alla vill till himmelen men ingen vill dö. Han var väl okej. Tycker Andre sög. Molly var okej.

Sen tycker jag det är ytterst plågsamt att de alla (speciellt Moa) har plågsamt dålig teknik när de sjunger, andas in så det verkligen HÖRS i början på varenda jävla mening. Vad sägs som att inte låta som en flåsande hund liksom.