Forumet - vilka youtubare följer du? :e

vilka youtubare följer du? :e

241 0 35
i denna tråden kan vi tipsa varandra om trevliga youyubekanaler etc :$<3 (tar lite random filmer från dom bara)
följer just nu:

wheezywaiter(<3333 min favvo typ)charlieissocoollike <3 mest för hans dialekt, älskar :$är inte jättestort fan av mysteryguitarman egentligen, men blir alltid glad av att se hans videos, särskillt på morgonen när jag äter frukost typ :$4ArtieTSMITW <33 ganska inaktiv nu, men älskar typ allt han gör [blush]<3<3<3gillar även shane dawsson (lite guilty pleasure ah vet:$) men inte hans huvudkanal. gillar honom mest som person så gillar hans vlog-kanal, eller gjorde förut när han var mer aktiv med den. aldrig gillat hans skådespelar-grej-kanal dock :C

följer ofc sxephil och RWJ, men inte för att jag verkligen gillar dem men mest halvskojjigt tidsfördriv typ :e
Dold text: har tråkigt och för mycket tid jag vet, + tyckte det behövdes en sånhär tråd =>

Spana också in:

farbror gugge:

åh ja, följer också honom, glömde bort :$ men gillade honom mer förut innan han blev så politisk som han typ bara är nu.


Tyckte han var tråkig när det bara var religion. Gillar bättre nu. Sen är det ofta jag inte håller med honom, men det är en annan sak.
KingGurka:

Tyckte han var tråkig när det bara var religion. Gillar bättre nu. Sen är det ofta jag inte håller med honom, men det är en annan sak.


mh, tycker både religion och politik och typ allt seriöst är tråkigt :$ gillar honom mest när han bara är allmänt oseriös typ :P