Forumet - Vilken är den värsta odören och äckligaste synen du upplevt?

Vilken är den värsta odören och äckligaste synen du upplevt?

5335 3 25
... Jag kom(hehe kom) att tänka på detta när min far berättade om något vidrigt igår.En tjej på hans jobb hade behövt flytta tillfälligt då hennes lägenhet pågår sanering. "Jaha och?", tänker ni kanske? 
Hon hade känt av en hemsk odör i sin lägenhet och stanken blev bara värre och värre med tiden..

...Hennes lägenhet har drabbats av likmaskar!!? Varifrån kom dessa likmaskar?

- Jo, tydligen hade två människor dött i lägenheten under och legat och ruttnat där i flera veckor i den här extrema värmen.. Så som rubriken lyder... 

Vilken är den värsta odören och äckligaste synen du upplevt?

Spana också in:

Det finns ingenting som luktar värre än om man har borstat tänderna med tandkräm och sedan inte spolat rent det när man spottat ut. Och om det ligger där och torkar 1dag+... Var nära på att spy. Förvirrad Hände när vi vart på semester och kom hem en gång i tiden.

+ Dendära "Kokkosvattnet" som luktar ****!
en man en gång på pendeltåget. han var nog hemlös och missbrukare, vilket jag beklagar. men iallafall, han stank så man inte kunde sitta kvar i närheten. jag tror han hade sår eller något som han inte kunnat sköta om, såg ut så på hans ena fot, tänk massa sår+ bandage+ masssa strumpor som är fuktiga pga vinter. brukade se honom då och då förut, men sedan dendär gången i vintras så har jag inte sett honom. hoppas han mår bra iallafall. 
Vi får mycket lastbilar vars innehåll är fiskrens och slaktavfall - det är nog den värsta odören - eller ja - var - tills jag blev van och nästan immun mot den. Dock är det nog fortfarande den värsta odören när en slaktavfallsbil är fellastad så att den innehåller massa blod som läcker ut - fy fan vad det luktar - även efter att det torkat.


Den värsta synen kommer jag inte på just nu vad den är dock missade jag en sådan syn en sommar när en ovan nämnd slaktavfallsbil var överlastad, några bultar sprängdes bort (gasbildning av jäsande) och det började rinna över så att det till slut låg tarmar och inälvor överallt. Mmm, mysigt. Har sett bild på det... 90% av allt spännande här inträffar fan när jag har semesterLedsenovanstående incident är ett sådant exempel. Fan vad man missar ibland...


Hjärta
Jag var rätt nyligen i ett trapphus vid Gullmarsplan då en tant sket på sig mitt framför mina ögon. Hon hade kjol på sig och var lös i magen. Skiten sprutade ut som typ blodet ur hissen i The Shining. Det var riktigt jävla skarrigt. Sen frågade hon om jag ville åka hiss med henne. jag sa nej.