Forumet - Vilken är din personlighetstyp? (Test)

Vilken är din personlighetstyp? (Test)

1106 0 15
72 frågor som visar vilken personlighetstyp du är.
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Info om de 16 olika personlighetstyperna finns här: http://www.personalitypage.com/high-level.html och längre ned på denna sida: http://www.personalitypage.com/relationships.html

Mitt resultat - INTJ

Introverted - 89
Intuitive - 50
Thinking - 50
Judging - 56

"INTJ - Independent, original, analytical, and determined. Have an exceptional ability to turn theories into solid plans of action. Highly value knowledge, competence, and structure. Driven to derive meaning from their visions. Long-range thinkers. Have very high standards for their performance, and the performance of others. Natural leaders, but will follow if they trust existing leaders."

Exempel på några kända INTJ:are är - Friedrich Nietzsche, Peter den Store och Isaac Newton.

Spana också in:

Your Type is
ISTP
Introverted Sensing Thinking Perceiving
44 38 25 67

Beskrivningen var att min personlighetstyp var lojal, svår att kommunicera med eftersom jag kommunicerar igenom "action", vi utsätter oss för fara och gamblar emot odds, vi är svåra att förstå, när någon hotar vår livsstil svarar vi med raseri. Står även att vi var svåra i relationer för vi inte pratade så mycket verbalt utan mer med handlingar och liknande, men när vi gjorde det så är vi mästare på one-liners och gillar att skämta och skratta bort problem vilket gör oss hårdhudade.

Allting stämmer skulle jag nog säga, tvekade på det med fara och gamblande emot odds, men sedan kom jag på att jag vill bli yrkessoldat där döden kan komma. Så det stämmer ändå.