Forumet - Vilken åldersskillnad är OK?

Vilken åldersskillnad är OK?

1384 0 8
Hej! Jag är en 17 årig tjej som snackat med en kille som är 21. Vi har snackat ganska länge och känner att det kanske vore dags att träffas på riktigt. Vi är båda "ute efter" att ligga men om vi gillar varandra kan vi ta det ett steg längre. 
Tycker ni att åldersskillnaden är okej? 
Dela med er av andra erfarenheter eller åsikter om detta.. 
Beror på hur gammal man är. Om jag tar min syssling, hon är 11.5år yngre än mig dvs att hon nu är 8.5år gammal, så som det är nu är det alltså en jäkla stor ålderskillnad. Om 30år är jag 50 och hon blir då 38.5, då är det inte lika står skillnad längre, det beror på perspektiv.
Nu kanske mitt exempel var ett stort spann emellan men ni fattar.

Spana också in:


Matilda_00: Hej! Jag är en 17 årig tjej som snackat med en kille som är 21. Vi har snackat ganska länge och känner att det kanske vore dags att träffas på riktigt. Vi är båda "ute efter" att ligga men om vi gillar varandra kan vi ta det ett steg längre. 
Tycker ni att åldersskillnaden är okej? 
Dela med er av andra erfarenheter eller åsikter om detta.. 
nej funkar bara 18 till 21
Håller väldigt mycket med @trevlig-snubbe. Jag är 19 år och min kille är 25. Funkar väldigt bra. Har iofs hört att jag är väldigt mogen för min ålder. Men ju äldre man blir desto större kan ålders skillnaden vara då man blir mognare och vuxen helt enkelt. 4 år är ju inte så mycket utan enligt mig en ok skillnad. Trivs du med honom och ni känner att ni är vid samma sida i livet så vafan kör hårt och lycka till.