Forumet - Vilken anime är bäst?

Vilken anime är bäst?

2576 0 206

Spana också in:

Det beror på. De flesta serierna har sina höjdpunkter, exempelvis Kyoto arcet i Kenshin, Hunter exam/Ryoudan arcet i HxH, chuunin exam i Naruto och soul society i Bleach.

Jag måste nog säga att Rurouni Kenshin är bäst av dem eftersom den är så pass bra gjord trots att serien är så gammal. Nackdelen med den serien dock, är att det sista arcet aldrig togs med utan de fortsatte med fillers ända tills alla tappade intresset så att de lagde ner den. Annars hade det säkert blivit en av de bästa animeserierna genom tiderna.

TopasPearl:

Dessutom har jag aldrig sett Love Hina


Jag tyckte aldrig Love Hina var sådär jätte bra, gick att se på.
sylar:

De flesta serierna har sina höjdpunkter


Så sant. Håller med helt fullständigt. Men om man kollar på helheten så finns det vissa serier som har bättre eller fler "toppar" än andra. Jag tycker Full Metal Alchemist eller HunterXHunter har sån kvalite. Är aldrig riktigt tråkigt under längre perioder:)

sylar:

Annars hade det säkert blivit en av de bästa animeserierna genom tiderna.


Mmm kenshin var väldigt bra, men fillers i allmänhet är dryga, som t ex Naruto.
Jag gillar naruto med de gamla avsnitten och nu med shippudden, men kör de fillers igen så slutar jag fan kolla på den:P
Fillers drar ner på serierna enormt för jag vet nog inte nån animeserie som har haft bra fillers
TopasPearl:

Jag gillar naruto med de gamla avsnitten och nu med shippudden, men kör de fillers igen så slutar jag fan kolla på den:P


Jo, Naruto visade fillers i över två år och de var riktigt värdelösa. Jag skulle faktiskt föredra uppehåll före fillers eftersom de sabbar serien. I Bleach exempelvis har de till och med tagit med fillerkaraktärer i kanon-avsnitten bara för att fylla ut.

TopasPearl:

Men om man kollar på helheten så finns det vissa serier som har bättre eller fler "toppar" än andra.


Självklart. Jag tycker bland annat Elfen Lied är en serie som är bra i helheten men skulle jag kolla igenom en serie med väldigt många avsniitt och runda ner det till 20-30 avsnitt per dag så skulle jag hellre dra igenom en serie som Naruto. Jag tycker sådana serier är mer underhållande att följa, eftersom de bygger på alla karaktärer under seriens gång. Serier som Hellsing är sådana typer av serier jag främst tycker är bra på grund av att det är coola karaktärer och bra kvalitet. Hellsing passar bra som en kortare serie, men jag föredrar oftast serier som dras ut på många avsnitt och bygger på allt med tiden.