Forumet - Vilken av dessa lägenheter skulle du välja?

Vilken av dessa lägenheter skulle du välja?

1938 1 73

Spana också in:


time: Nackdelar: Insyn, inbrottsrisk (balkongen är nog tillräckligt långt ner för att man ska kunna svinga sig upp med lite muskelstyrka) och enligt några googlesökningar: fler mygg på lägre våningar under sommartid!
Insyn är inte sån jättestor nackdel om ni inte tenderar att gå nakna inomhus överallt. Och om det är så fallet, so be it. Det är ert property, ni får göra vad ni vill. Åskådarna får njuta av das naked body. 

Majoriteten av inbrott sker inte genom balkongen. Och ni kommer ju ha hemförsäkring. Se bara till att inte ha guldkedjor hängandes vid fönstret liksom. 

MYGG?! SOM NACKDEL?! Om mygg är så jobbigt så är det bara att flytta upp till Norrland. Kom igen nu, du vet att dessa "nackdelar" är inte nackdelar. 

time: Längst ner (vån 1, ej markplan), hiss
Pga, att bo högt upp utan hiss kan inte vara någon höjdare. En av mina polare bor just 4 våningar upp (eller är det 5?) och har ingen hiss. Jag hjälpte till då hon och hennes familj flyttade dit. Det var ingen höjdare. Att storhandla kan heller inte vara kul, med alla dessa trappor som är tillräckligt irriterande när man bara ska upp och ner för att hälsa på och gå därifrån.

Kudhos:
Om mygg är så jobbigt så är det bara att flytta upp till Norrland. Kom igen nu, du vet att dessa "nackdelar" är inte nackdelar. 
helt rimlig nackdel, mygg är tamejfan det värsta som finns.

hade nog valt våning fyra om det finns balkong, nice med utsikt samt skönt att slippa insyn. hade ev. övervägt våning ett om det är relativt fritt från insyn, med stöd för att det vore drygt att bära matkassar fyra trappor upp, men det är nog en vanesak till stor del. 

Storchen84:
Vad är det mer som skiljer åt? Hur är utsikten i den på 4e våningen? För detta skulle för mig vara avgörande, annars hade jag tagit den på 1a, pga lat. Ja, seriöst.


Hjärta
Utsikten på den fjärde är över en allé, tittar man åt höger ser man Uppsala domkyrka. I lägenheten på första våningen har man utsikt över Luthagsesplanaden och Ekonomikum. Vet inte om det säger dig något.