Forumet - Vilken hårfärg ska ja haaa

Vilken hårfärg ska ja haaa

1914 0 32
orkar inte posta bild på mig men tror dom flesta vet hur jag ser ut

har brungröna ögon och jätteljus hy med gul underton (tror jag)

har världens fulaste utväxt nu vilket funkar bra pga har mössa på mig hela tiden på vintern men jag måste fixa håret snart så jag kan gå utan mössa när det blir vår [sad]

har funderat på att bara avfärga och typ tona i en nyans som liknar originalfärgen men vet inteee
är typ råttfärgad
Capture:

Kör på något som liknar din riktiga hårfärg. Det är så himlarns bekvämt. Du slipper bry dig om utväxt sedan! Och håret mår ju bättre av att inte färgas hela tiden!


har också tänkt så, men vet inte hur jag ska komma dit från hur det ser ut nu..... och avfärgning är ju så sjukt dyrt kom jag på nu [sad]

Spana också in:

ehd igen:

Jordgubbsblond (Du röstade på detta alternativ)


Vilket jag röstade på för att jag tänker mig att det kanske är någorlunda likt din naturliga färg. Det enklaste är det bästa. Du passar även bra som satan i din naturliga färg. Det är ju liksom den hårfärgen som växer ur din skalle. Den matchar med högsta sannolikhet ditt skinn och blaha.

Capture:

Kör på något som liknar din riktiga hårfärg. Det är så himlarns bekvämt. Du slipper bry dig om utväxt sedan! Och håret mår ju bättre av att inte färgas hela tiden!


!!! *medhåll*

Jag kör själv min naturliga färg i en undercutfrisyr. Jag har hår på skallen, och snaggar bort allt runt om och på sidorna av huvudet. Skitbekvämt, kriminellt snyggt och sjukt jävla enkelt. Vinnande koncept.
ehd igen:

är typ råttfärgad


Blek skiten ur håret och färga över med någon färg som är någorlunda nära din egen färg. Sedan låter du det vara, bara. Du kan ju slinga det eller något, om du inte vill att det ska se för mycket ut som en halvnedhissad rullgardin.

Jag vet dock inget om färgning och hårstajling, så ta i beaktan att jag ger råd helt på måfå. [crazy] Det är så lätt att odla ut sin egen färg när en har kort hår, det tar ju typ två dagar.