Forumet - Vilken hoj ska man köpa?

Vilken hoj ska man köpa?

2335 0 26
Ja, jag är öppen för nästan allt. Huvudtanken är ju givetvis att den ska gå fort så en sportcykel av något slag får det väl vara. Är heller inte något speciellt fan av old-style designs så den får gärna se lite modern ut (om ni förstår). Annars är jag öppen för förslag!

PS: Kändes onödigt att nämna först men för er som faktiskt inte fattade, det ska vara en tung motorcykel.

Spana också in:

nationaldemokrat:

En MV Agusta


Den såg inte dum ut. Har du en själv?
Svullot:

en 450 kanske? ktm faller rätt ner i hjärtat på mig om du undrar, annars så vet ja inte om en aprilia e ett alternativ...


Nja, 450:an är inget för mig, men tack för förslaget ändå. Jag har faktiskt testat ett par Aprilias och RSV4:an är riktigt skön att köra.
x_marty:


Suzuki Hayabusa.
Kawasaki ZX-10R.
YAMAHA YZF-R1.


Hayabusan kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, men jag måste släppa taget. FARVÄL, FAGRA MÖ!!! *Snyft*
Kawasakin såg äckligt rå ut. Den måste jag provköra. Är den lika grym som den ser ut så är saken klar. Yamahan såg också fin ut. Men jag vet inte, har alltid varit lite skeptisk mot deras cyklar (vet inte riktigt varför) men den tål att testas. Har du någon egen favorit bland dessa tre? D.v.s. om du kört dem.
x_marty:

- "Jag dör hellre i en adrenalinkick än att somna in i någon j*vla fåtölj."


Haha, bra sagt!
Om budget inte är något problem så är ju Ducatis jävligt goa, 900, monster osv. Personligen föredrar jag väl egentligen Triumphs (triumfbågar) men det verkar inte vara din kopp av te, har också för mig att växelväljaren sitter på fel sida på brittiska hojar och det kan kanske kännas ovant.