Forumet - Vilken intelligensgrupp tillhör du?

Vilken intelligensgrupp tillhör du?

178 0 23
Halvdan snabbguide:

Drönare - Har ingen som helst påverkan på samhället rent intellektuellt och tvingas därför till att sälja sin arbetskraft i utbyte mot en lön för att överleva. Exempel: busschaufför som inte äger sin egen buss, sjuksköterska anställd på ett sjukhus, restaurangarbetare, osv. De som inte själva kan undfly hårt arbete och istället arbeta på administrativa poster eller med något som de är väldigt intresserad av t.ex. konst, musik eller någon av de akademiska inriktningarna.

Kulturell - Äger förstånd, intelligens och uppfinningsrikedom nog att slippa arbete. Försörjer sig helt eller till större delen på att ta en del av den inkomst som andra skapar, eller på bidrag från diverse institutioner och/eller genom statliga bidrag. De som skapar kulturen vi lever i och nyttjar de samhälleliga kryphål som finns.

(Finns vissa skikt inom dessa klasser som t.ex. savanter och hemlösa/utomstående, men valde att inte ta med dem för enkelhetens skull)

Är du osäker på vilken grupp du tillhör så titta dels på dina föräldrar samt på vilka framtidsutsikter du har. Vilken av dessa grupper du kommer hamna i är enklaste sättet att se vilken du tillhör. Arbetslösa och studenter tillhör t.ex. oftast den kulturciviliserade gruppen eftersom de endast skulle varit anställda ifall de var trötta på det goda livet.. De utgör den s.k. kulturreserven som andra drönare ofta är avundsjuka på och försöker uppnå, och som civiliserade kulturmänniskor använder som skärseld för att sålla ut drönarna.

(Läs inlägget om du är osäker)

Spana också in:

Mawns:

Drönare - Har ingen som helst påverkan på samhället rent intellektuellt och tvingas därför till att sälja sin arbetskraft i utbyte mot en lön för att överleva.


Måste bara säga att för som har sett den brittiska TV-serien Jeeves and Wooster samt regelbundet läser modebloggen The Drones Club så har ordet drönare en helt annan betydelse, där innebär alltid en drönare någon som har riktigt goda finansiella tillgångar och lever på dessa i stället för att arbeta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Mawns:

Är du osäker på vilken grupp du tillhör så titta dels på dina föräldrar samt på vilka framtidsutsikter du har.


Mina föräldrar har klassisk arbetarbakgrund och således jag själv. Mina framtidsutsikter omfattar bland annat att jag kommer att bli mångmiljonär.