Aviseringar
Rensa alla

Vilken könssjukdom?


Ämnesstartare

Jag har sedan lång tid nu känt att det svidit rejält vid ett sex som varat länge.. När jag hade sex med mitt senaste ex så hade vi det kanske mer än 1 timme.. då kände jag av att de sved, men jag sa inget utan de försvann ju mer vått de blev av fittsaft. Men sen gick han ner och slickade mig och efter det sved de som IN I HELA JÄVLA HELVETE. Ursäkta ordförrådet. Men de gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och det har hänt varje gång jag haft långvarigt sex. Men just när de gäller extrema fittsafter så känner jag inte så mycket, men just när tungan är där så vill jag bara gråta av smärta.
Kan det vara svamp eller vad är det för något?

Seriösa svar, tack.


   
Citera

Oavsett vad det är så måste du ju få behandling. Och för att få behandling måste du gå till din ungdomsmottagningen. Alltså kan du lika gärna pallra dig dit och göra ett riktigt test istället för att vi sitter och gissar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

killar har taggar på sin tunga, lite som katter. Det är för att de ska kunna slicka upp saften lättare.

Det är normalt med den smärtan, om man inte är van. låt honom slicka sig lite fler gånger så ska du se att känseln börjar försvinna tids nog.


   
SvaraCitera
Draft

han kanske snusa samtidigt:D det fräter ju lite.

hur som helst spelar det ingen roll vad du har utan du ska bara knalla ner till en gynekolog och få det fix.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Killar med sträv tunga? Haha, logiskt..
Och han snusar ja, men de har hänt fler gånger, men olika till o med så jag är ju inte ovan precis..
Ska faktiskt ringa dit idag tror jag..


   
SvaraCitera

alltså om det är efter långt sex så kan det ju vara så att du fått skavsår, och sen har han lite... """"surt"""" saliv som gör att det svider? 😮 lite som när man råkar ha citron eller salt på ett sår.


   
SvaraCitera