Forumet - Vilken läggning har du?

Vilken läggning har du?

17029 1 63
Jag vill ta reda på ungefär hur detta ser ut! Allt jag vill säga nu är att det är okej att gilla den man gillar och kom ihåg att det inte är något vi kan syra över!
inte för att kränka någon nu. Men människor är ju här på jorden för att fortplanta sig (få barn) så varför blir folk gay? Jag menar allt på människan är ju till för att dom ska kunna fortplanta sig, så varför skulle man bli gay? 

och en annan sak. Varför måste man ha så jävla många ord för ens sexualitet, antingen gillar man det motsatta könet, samma kön eller båda kön. tycker att det är väldigt onödigt. Förvånad

Axel_von_Färsen: Det är inte min mening att provocera eller kränka avsiktligt. Men vad är skillnaden mellan pansexualitet och bisexualitet?

Är förövrigt heterosexuell.
IDGAF att det här skrevs 2016 men det avar du fått är fel. 

Pansexualitet och bisexualitet är samma sak. Anledningen till att vissa använder det ena eller det andra beror på allt från politik till missförstånd.

De flesta i Sverige tex tror att bisexualitet inte inkluderar transpersoner och icke-binära. Folk har därför valt att göra en ny term som från första början blivit beskriven som attraktion till alla genus = pansexualitet. De som sen hör om dessa termer tror att de betyder två olika saker. 

Det är inte fel att kalla sig själv någon av dessa, det är inte fel att inte veta vad man vill bli kallad. Det är fel att skada och trakassera andra pga deras sätt att identifiera sig själv.