Forumet - vilken makeup-typ är du?

vilken makeup-typ är du?

330 0 37
blondinbella = lite vit kajal vid inre ögat, foundation, rouge, puder, lösögonfransar, läppstift, mascara, en ljusare ögonskugga över hela ögonlocket och en mörkare som går i samma ton på nedre ögonlocket, grundat med ansikts-bus och för en snygg modern holllywood-finish, highlighta upp kindbenen

klassisk emo = foundaation som går i en ljusare ton än din hy. täck med concealer. eyeliner som du låter torka och sedan kajal, sota ut den med en makeup-sudd som man kan köpa på bla makeup-store. transparent puder över hela ansiktet, mkt. rita valfritt motiv t.ex. en stjärna på vänter ansiktshalva lite nedanför ögat eller lite längre ut på kindbenet. avluta med massvis av transparent mineralpuder för en fräsch hälsosam frisk look.

idomin alá fjortisetzá = foundation i en mörkare ton än hyn, en massa bronzingpuder, idomin, ögonskugga och massvis med mascara, lite rouge och solpuder. för rätta restyline-plutet, töm idomintuben.

Om ni inte passar in på någon ska ni ta d3n som är mest l1k er. 0ch ni får gärna skriva vad ni brukar ta istället för det som tillhör looken ni valt då.

ha en bra makeup dá

beskrivningar på d 3 olika makeup-typerna finner ni nedan

Spana också in:

NEMO:

-klassisk emo makeup- (Du röstade på detta alternativ)


lite
NEMO:

foundaation


runt ögonen

NEMO:

kajal


i princip, runt hela ögat (inte emo-mycket, utan lite tjockare linjer)

NEMO:

sota ut


brukade jag göra med kajalen som jag drog ut på ögonlocket, sen någon annan färg (röd, blå, osv) på inre och yttre ögonvråååååån

[tard]->[chocked]->[confused](kajal)->[blush](använder inte rouge heheh)->[mad](tappar ögonskugga på min svarta tröja)->[cool](finish look)

(jo, jag har engelska... men jag orkar inte jobba)
Sagitta:

Är det ens möjligt att ha så mycket smink på sig samtidigt?


Jag tolkar det som att du menar att et är mycket smink. Självklart kan man ha så mycket smink på sig. Är inte alls ovanligt.

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Ingen är lik alls. Jag brukar trolla fram mina ögonbryn och kladda på mascara, ibland är jag ambitiös och kletar på lite kajal också.


Det är mest Likt EMooO