Forumet - vilken mobil är bäst?

vilken mobil är bäst?

2804 1 8

Har idag varit till Media markt och hittat en ny mobil, Samsung galaxy mega, och blev kär direkt. Hann inte läsa på så mycket om den och undrar nu: vilken är bäst, min nuvarande eller megan? Just nu har jag en Samsung galaxy note 2. Teknisk specifikation finns här: http://androidenheter.se/samsung/samsung-galaxy-note-2 Megan: http://androidenheter.se/samsung/samsung-galaxy-mega-6-3

T

Tack på förhand :)

Kommentarer (1)

  1. Jag skulle inte ha kört på Mega, på tok för klen upplösning för den skämstorleken. 

Senast ändrad 12 Aug 2013, 09:21 av André Vifot Haas
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Enligt de specifikationer du postat är Galaxy Mega aningen bättre, men det är en fullständigt meningslös uppgradering från vad du har nu, då de är väldigt lika. 

Är inte mycket skillnad mellan galaxy mega och note 2 som åtta säger. Inte direkt värt att byta om du nu inte har pengar som ligger och brinner. Jag skulle hellre köpa S4 eller Xperia Z då jag tycker att note 2 och mega är aldeless förstora som telefoner. Bättre att köpa en surfplatta om skärmen på note 2 är för liten.

Såklart alla är kära i sina egna telefoner... Själv har jag en Sony Xperia Z och jag tycker det är störtskönt att prata och spela musik när jag är i duschen. Den kan ni fan inte argumentera emot!

Spana också in:

någon av Samsung Galaxy mobilerna, har haft min Ace i 2år nu, aldrig något problem och mina vänner med de nyare modellerna är extremt nöjda med dom. Kan tillägga att de personerna jag personligen känner med Iphones är hemskt besvikna, kan dock inte uttala för det själv eftersom jag aldrig ägt någon, men i teknik leder väl både HTC och Samsung där du inte känner att du betalt för mycket för en telefon. Abonomang finns ju men endå

Alla är dåliga. Välj aluminium över plast. Äpplet för styrka.