Forumet - Vilken mobil ska jag välja?

Vilken mobil ska jag välja?

1587 0 10
Hej, jag behöver köpa ny mobil då min förra htc sensation xe jag haft i lite mindre än ett år blev stulen.

Var väldigt nöjd med min htc och skulle helst valt den nya htc one, fast är det värt att vänta nästan två månader på att den ska komma ut, utan mobil?

Annars står det mellan nya xperia z och iphone 5, vill inte ha s3 då s4 kommer ut nästa månad. Använder mobilen för att surfa, lyssna på musik, kolla facebook och allt det vanliga, spelar nästan aldrig så har inget stort behov av kraftig prestanda. Spelar inte så stor roll vilket operativsystem det är, så kan verkligen inte bestämma mig.

Har också hört att android mobiler tenderar att bli sega och hackiga efter ca 1-2 år, medans iphone håller sig mjuka och snabba, vet någon om detta stämmer?

Vilken skulle ni valt? [bigsmile]

Spana också in:

Skaffade en ny mobil typ för en månad sedan, vill ha en ny och jag känner mig redan efter i tekniken.. Ska ha den till maj 2015, yeeey.

Oavsett vad så gillar jag android! Fast kanske för att jag inte gillar Apple, de är de mupparna som har gjort min dator och den gillar jag ej. [sad]
Jag hade valt en mobil med android. Ångrar inte den dagen jag gick från iOS till android.
Dock så hade du ju inte tänkt göra så jättemycket med telefonen såg jag.. då kvittar det nog vad du väljer. Men angående musik i mobilen så är det mycket lättare att fixa in musik till en mobil som inte kräver iTunes!