Forumet - Vilken ponny är den bästa ifrån My Little Pony - Friendship is Magic?

Vilken ponny är den bästa ifrån My Little Pony - Friendship is Magic?

1475 1 20

Som topic lyder, vilken är er favoritponny ifrån den underbara serien My Little Pony - Friendship is Magic och varför tycker ni att just den är din favorit? Ni kan bara välja en när ni röstar i pollen, om ni har flera favoriter, liksom jag - välj då den som är nummer 1 men skriv gärna era andra favoriter samt varför de är dina favoriter!

Nåväl - jag börjar!

Min absoluta favorit nummer 1 är Applejack. Hon är den mest ärliga ponnyn, hon är den mest jordnära, hon är verkligen snäll och är där för sina vänner utan att någonsin be om hjälp tillbaka. Hon är också rolig och är den som skiter i allt vad yttre attribut heter - hon går på de andra ponnyernas hjärta och personlighet, hennes dialekt gör henne bara ännu charmigare. Dessutom är hon så otroligt SÖT!!!!

Min favorit nummer 2 är Rainbow Dash. Hon är ju alltid där, och sviker aldrig resten av gänget. Även fast hon kan vara lite självgod ibland så har hon ändå det där gemensamma i hjärtat. Är någon i fara så är hon den första som skulle hjälpa till. Hon är lite busig, hon är målmedveten och aktiv - hon ballar aldrig ur när något händer utan är där och tar striden.

Spana också in:


Chi Huang Ti:

vet inte, gillar alla. men gillar nog pinkie pie mest.

Ja, hon är verkligen söt och god. Hon är väldigt hyperaktiv, men visst fan skulle man aldrig ha tråkigt om Pinkie Pie var inneboende hos en. Det skulle ju vara fest hela jävla tiden, bokstavligen. Och så skulle man ju få träffa Gummy - jag som älskar alligatorer dessutom. Glad Måste dock säga att om jag bodde i Ponyville skulle jag nog också - precis som de andra, bli lite trött i öronen efter en hel dag med Pinkie Pie!

Är bara lite nyfiken vad som gör henne till din favorit.

Zaun: Dj-Pon3 helt klart!
Ja, hon är söt. Tyvärr får man inte se särskilt mycket om henne. Är det fanficsen och fancomicsen som får henne att bli favoriten enligt dig? 

ZHUCHENG-SHANDONG: Ja, hon är verkligen söt och god. Hon är väldigt hyperaktiv, men visst fan skulle man aldrig ha tråkigt om Pinkie Pie var inneboende hos en. Det skulle ju vara fest hela jävla tiden, bokstavligen. Och så skulle man ju få träffa Gummy - jag som älskar alligatorer dessutom. Glad Måste dock säga att om jag bodde i Ponyville skulle jag nog också - precis som de andra, bli lite trött i öronen efter en hel dag med Pinkie Pie!

Är bara lite nyfiken vad som gör henne till din favorit.

Tycker hon är roligast och den som fått mig att skratta mest! Fastnar väldigt lätt för den "skojiga" i tecknade serier, typ Patrik i svampbob eller Ed i Ed, Edd n Eddy! Party
Chi Huang Ti:

har träffat en del som har rarity som favorit :( vissa av avsnitten med henne är ju roligast!

twilight är ju den generella ponyn, att ha henne som favorit är ju lite som att ha pikachu som favoritpokemon

Ja visst, om Rarity kan man ju säga "Skenet bedrar". Speciellt i avsnittet med Diamond Dogs, man förväntar sig liksom inte att hon lyckas. Twilight och de andra blir ju också lite förvånade. Men jag måste dock säga att hon kan i vissa avsnitt vara allt annat än generös.  I avsnittet där Spike blir förvandlad så är det enda hon reagerar på hennes klänning som blir förstörd, likaså gillar jag inte hur hon i princip tigger den där diamanten ifrån Spike på hans födelsedag, den som dessutom är hans favorit.

Jag kan tänka mig att internationellt är Rainbow Dash eller Fluttershy favoriterna, det verkar ju nästan vara så när man går in på diverse forum för bronies.