Forumet - Vilken porrkategori kolla tjejer på?

Vilken porrkategori kolla tjejer på?

10004 1 66

Spana också in:


ceka92: många heterotjejer gillar lesbisk porr (på riktigt, sprider inte bara propoganda)
Tror att detta också kan bero på att lesbisk porr inte går ut på att förnedra tjejen så mycket som möjligt under så kort tid som möjligt. Svårt att hitta heteroporr där tjejen faktiskt ser ut att njuta på riktigt. 

Tula:
gör det! Så får vi se om du är rätt person att avgöra om en tjej njuter eller inte 

nej det ska jag inte göra, du försöker sätta dit mig, jag e inte dum vettu. men kan tipsa dig om att söka "homemade porn" , vanliga par som har sex o spelat in, inte nån falsk actionporr rulle med skådespelare.

FNÖ:
jau asså nu tror jag inte på att det finnsBlink 
begravde tovelina igår (i ellstorp) Ledsen

time: Nä, inte om man vet vad man ska leta efter. Amatör och female friendly-kategorierna brukar ha sånt. Hälsar min kompis.
Hälsa tack till din "kompis" (PartyBlink) Jag håller dock fast vid min åsikt att porr där tjejen också njuter är väldigt sällsynt och lättast hittar du den bland lesbisk porr. 


herr.göransson: nej det ska jag inte göra, du försöker sätta dit mig, jag e inte dum vettu. 
Busted! 

Tula:
Hälsa tack till din "kompis" (PartyBlink) Jag håller dock fast vid min åsikt att porr där tjejen också njuter är väldigt sällsynt och lättast hittar du den bland lesbisk porr. 


Busted! 

det är väl emot ums lagar att länka porr och du hade uttnytjat tillfället att kalla det för sexuellt ofredande mot dig o så skulle jag få bötar, ni tjejer utnyttjar alltid killar...

men som sagt, "homemade porn" sök det på google o återkom...
Gråter
herr.göransson:
"Svårt att hitta heteroporr där tjejen faktiskt ser ut att njuta på riktigt."mitt marsvin som dog :/Gråter
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGråterÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ GråterVARFÖR DÖR ALLAS MARSVIIIIINGråter