Forumet - Vilken religon tillhör du i?

Vilken religon tillhör du i?

4123 1 12
Varför inte göra en statistik på vad folk tror på för Religon, eller är du helt icketroende kanske? Det får vi reda på här. Jag har mer och mer fått upp ögonen för Islam konstigt nog, så nej Kristendomen är jag inte så noga med.

Spana också in:

Jag har min egen uppfattning då jag aldrig skulle vilja kalla mig t.ex kristen och inte hålla med om stora delar ut av bibeln. Så en blandning vad jag tror på är hinduism och kristendomen (+ lite eget). Känns så skevt att säga "okej , jag e muslim. Nu har jag alla svaren och tänker inte tänka hur det är själv. Bara köper allt som står i koranen, sunnahn och hatitherna blint. "
Islam är en väldigt intressant religion men helt vidrig. vet att många muslimer inte häller tycker det som står i koranen etc som jag tycker är vidrigt men jag tänker då på vad som står där och inte hur många muslimer tolkar den. 

Fun fact: växte upp i en katolsk familj(ich, komplicerat) men kan typ inget om den :p
Ateist och marxist.

Det finns ingen anledning att tro på Gud eller gudar.

Människan skapar gudar och inte tvärtom.

Dessutom finns det så många olika religioner att det är typ ingen chans att man väljer rätt vilket leder till att man i bästa fall följt en massa regler och trott på en massa saker helt i onödan, och i värsta fall kommer till något sorts helvete eller blir reinkarnerad till en råtta