Forumet - Vilken sak är den mest överskattade?

Vilken sak är den mest överskattade?

774 0 64
1. Barack Obama

Det finns väl inget löjligare än alla idioter som tror att han kommer revolutionera hela världen och frälsa oss alla bara för att han råkar vara svart och en god retoriker. Självklart är det grymt att en svart man får möjlighet att bli president i ett så segregerat land som USA, men folk verkar ju tro att han är Jesus 2.0.

Det värsta måste vara alla som tror att Obama är socialist, han får ju Reinfeldts regering att framstå som värsta kommunistdiktaturen för helvete!

2. Ateism

Okej, kanske inte något specifikt för i år egentligen, men ändå. Är det bara jag som är trött på alla dessa frälsta ateister som VET att Big Bang är den ultimata sanningen och att alla religiösa är hjärntvättade idioter. Inte för att jag själv är religiös, men ibland känns det nästan som att ateister är mer fanatiska än de flesta religiösa. Är det bara jag som har svårt att förstå varför man inte kan acceptera att alla inte tror på samma saker och att hela diskussionen ändå är idiotisk eftersom den aldrig kommer gå att besvara? Även om man lyckas bevisa att Big Bang skett så skulle det ju fortfarande kunna vara en Gud eller något som skapade smälljäveln från första början?

3. Judar

Det enda de gör är fan att bomba civila och dessutom konspirerar dem tillsammans med bolsjevikerna för att ta över världen, behöver mer sägas?

Dold text: Den här punkten var kanske inte allt för seriös, så om nån fanatisk mod kör ett heligt korståg mot rasism så kan ni gärna tänka på det.

4. Demokrati

I alla fall om man med demokrati syftar på den politikerdiktatur vi har idag. Visst, i teorin får alla göra sin röst hörd och blablabla, men om du tittar på verkligheten så är alla partierna precis lika värdelösa och alla förespråkar ett socialliberalt samhälle. Vissa mer åt höger och vissa mer åt vänster, men något alternativ finns inte. Endast en liten del av befolkningens åsikter finns representerade och vill man förändra det måste du själv bli politiker på heltid och därmed ge upp allt du egentligen vill syssla med här i livet. Du tvingas leva efter någon annans normer och värderingar och du tvingas följa lagar du aldrig gått med på att följa, men om du vägrar blir du nedslagen av farbror blå. Som sagt är teorin jättegullig (typ som statssocialism), men i verkligheten så går det åt helvete och folk röstar bara på det minst sämsta alternativet.

5. Kapitalism

Miljökris, matkris, finanskris, osv., jävligt stabilt system det där!

Orkar inte skriva fler alternativ så ni får nöja er med att rätta er efter mina normer och värderingar och vad jag tycker är överskattat, vi lever ju trots allt i en demokrati!

Btw, jag har en assnygg, pimpad UM-bakgrund och det har inte ni! [cool][cool][cool]

ÄNDRAT 2009-01-21 18:50
EDIT: Kom på att typ inget var speciellt för i år så ändrade titel.

Spana också in:

Stronghold:

Alla skriker typ "CHAAANGE!" när ingen skillnad kommer inträffa, han är ju precis som alla tidigare presidenter, fast han har fått lite bajs på sig.


Med tanke på att han är mycket yngre än tidigare presideneter så är det en stor skillnad, då han inte har samma konservativa synsätt på världen som de hade. Tex är han öppen för en legalisering av mariujana medans tidigare presidenter har varit helt emot det
Stronghold:

Alla skriker typ "CHAAANGE!" när ingen skillnad kommer inträffa, han är ju precis som alla tidigare presidenter


"And if Obama win he wouldn't be the first black
Take your two dollar bill and turn it over to the back"

[cool][love]
McLuver:

Trean borde heta "Israel", men jag röstar nog helst på tvåan då ateistetr ofta är jobbiga och emo.


Tror folk förstår att det var Israel jag syftade på. [rolleyes]

Budolicious:

Lätt. Redan flera månader innan valet var avgjort kändes det som "alla" redan tyckte att världen blivit bättre.


YES WE CAN!
God Konsument:

1. Barack Obama


Asså imo så är Barack H Obama helt okej. En är iaf snyggare än bush [no-no] (De man har president för ju)

God Konsument:

2. Ateism


Tycker alltid när man försöker övertyga andra om sina åsikter att de är mer eller mindre jobbigt. Tycker dock att Kristendomen faktiskt är mer påtagande i detta område.

God Konsument:

3. Judar


Judar är alltid jobbiga, samma med Araber osv osv. Fast ack hur snygga de kan vara. [blush]

God Konsument:

4. Demokrati


Mest överskattade saken I historien tror jag.

God Konsument:

5. Kapitalism


Jo, är ju iof inte kapitalism som ides fel att vi har bankkrascher. Är ju mer banksystemet som är konstruerat så.
notfallingapart:

Tycker alltid när man försöker övertyga andra om sina åsikter att de är mer eller mindre jobbigt. Tycker dock att Kristendomen faktiskt är mer påtagande i detta område.


Jo, men ateism verkar accepteras som någon självklarhet i samhället och är man inte ateist så är man idiot ungefär. Ateism ses som den självklara normen och som den absoluta sanningen. Visst, religiösa försöker också övertala andra att tro på det de själva tror på, men ateister idiotförklarar ju alla som inte tror som dem (inte alla ateister då, men många). Mitt intryck är att religiösa generellt sett behandlar oliktänkande med mer respekt än vad ateister gör.

notfallingapart:

Jo, är ju iof inte kapitalism som ides fel att vi har bankkrascher. Är ju mer banksystemet som är konstruerat så.


Finanshajar lånar ut pengar de egentligen inte har kontant i en lång kedja, sen helt plötsligt behöver den ena sina pengar och kräver in, då måste nästa kräva in sina för han har själv inte dem, etc. Sånt händer bara i ett system med privat ägande.

Testosterone:

Du är ju helt jävla korkad, utala dig inte om sånt som du inte har någon kunskap om.


[bigsmile]

fruitpunch:

Facebook.


Fan, visste att jag glömt något. [shake]