Forumet - Vilken sexuell läggning/identitet har du?

Vilken sexuell läggning/identitet har du?

6157 2 89
Man kan även tillägga till exempel transgender, genderqueer, transvestit, bear brotherhood, lipstick lesbian, leather pride.
Det finns även Intersexualism - intersexuell. 
Det finns även polyamory. 

Skriv gärna om ni vet flera!

Spana också in:

Skulle vilja ha ett till alternativ, typ "obestämd" eller något. Enligt alla normer är jag förmodligen heterosexuell men känner att jag inte vill begränsa mig själv genom att sätta en stämpel på vilka jag kan/får attraheras av. Så jag har ingen bestämd läggning helt enkelt Glad. Har hittills bara varit med killar men jag kan ju omöjligt veta vad som kommer hända i framtiden, sexuell läggning för mig känns för komplext för att kunna bestämmas.

Men då jag som sagt just nu främst passar in i mallen som hetero så svarade jag detTumme upp
Heterosexuell dock inte så stort intresse för tjejer och samlag. Människor är generellt sätt tråkiga och ointressanta. Tjejer är dock det bästa alternativet att ligga med. Orkar dock inte vårda mitt yttre för att attrahera andra sexuellt och känner inte för att släppa på mina övertygelser endast för att ligga. Nej du, om jag ska bemöda mig att ligga med någon måste den tjejen vara bra speciell, visst dom finns, dock är dom ytterst sällsynta.