Forumet - Vilken stad i USA vill du helst bo?

Vilken stad i USA vill du helst bo?

5309 1 68
MaxVoltage:

Det är bara att inse faktum - antingen så utbildar du dig eller så struntar du i att drömma.


Att be människor sluta drömma är otroligt inskränkt. Man kan flytta till USA bara för upplevelsen men sedan kan man också välja att jobba där för att marknaden är så otroligt mycket större än i Sverige. Själv ska jag jobba med att äga och förädla industri och hyresfastigheter både i Sverige och USA, behövs ingen utbildning för det. Alla kräver inte ett liv med tjugo bilar i sitt garage och en sönderopererad fru, vissa vill bara uppleva så mycket som möjligt medan man kan innan man är död för alltid. Så även om man skulle flytta till USA och misslyckas så är det garanterat en upplevelse som skulle berika en liv. Men om du vill leva ditt lilla säkra liv utan att ta en enda risk så varsågod men det är den som gjort för lite i sitt liv som ångrar sig på dödsbädden, inte den som gjort allt. Det spelar ingen roll hur långsam eller hur många misstag man gör, så länge man försöker är man långt före alla som inte gör det.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it, we go nowhere. - Carl Sagan
MaxVoltage:

Antingen så utbildar ni er eller så har ni en väldans tur och gifter er rika eller lyckas med ett företag avsevärt bra.


Jag tycker att du är väldigt fördomsfull i ditt inlägg. Väldigt fördomsfull.

Det enda jag håller med om i ditt inlägg är möjligtvis att det finns stora inkomstklyftor i landet, samt att svenskar ofta drömmer om NYC, Miami och L.A.

Själv ser jag inte riktigt fascinationen med dessa städer efter att ha bott i landet i 6 månader. Det enda som lockar med NYC för mig är att jobba där. Men när det kommer till boende så bor jag hellre i en klassisk amerikansk "suburb" utanför Washington D.C.

Och där är inte huspriserna högre än i exemeplvis Stockholm.

Spana också in: