Forumet - Vilken streamingtjänst använder du?

Vilken streamingtjänst använder du?

6266 2 52

En av de bästa sakerna med TV är ju att det är så himla lätt att kolla på även utan själva burken, tycker jag. Jag är personligen ett galet Netflix-fan, och älskar att jag kan titta på nästan vad jag vill var jag än är. Plötsligt är de där timlånga bussresorna väldigt mycket roligare! 


Vad använder ni? 

Senast ändrad 4 Feb 2014, 09:09 av André Vifot Haas

Spana också in:


time: Äh, jag laddar ner allt istället!
Har testat Netflix men var inte imponerad av utbudet. Börjar jag kolla på en serie där så vill jag ju att alla säsonger skall finnas, inte bara de första två. Kan dock tänka mig att betala för igen om de bara får ordning på sitt utbud.

Det och köper in vettiga licenser som inte kräver att man MÅSTE ha på någon form av nordisk textning. De gånger som jag stötte på detta så fick jag slå på finska för att ej störa mig på texten. Tumme ned

time: Det här förstår jag inte, jag kollar på en serie som Netflix bara har 2 säsonger uppe av, ändå så babblar folk i andra länder om att tredje finns och att fjärde är på gång. Vad handlar det om?
Handlar om att licenserna ser olika ut för olika länder, och för att Netflix skall få visa en viss serie i Sverige så måste de köpa in licenser för Sverige (eller Norden). Därför har olika länder olika utbud, för att Netflix i princip måste förhandla för varje land/region.

Jäkla härva det där. Tills det finns en vettig internationell licensmodell så kommer det aldrig finnas någon riktigt bra tjänst som kan erbjuda allt till alla.