Forumet - vilken typ av bostad levde du i under större delen av din uppväxt?

vilken typ av bostad levde du i under större delen av din uppväxt?

3583 1 45
var det bra eller dåligt? vilket hus vill du bo i i framtiden?

vilken typ av bostad levde du i under större delen av din uppväxt?

Senast ändrad 9 Sep 2013, 08:48 av André Vifot Haas

villa.

vill bo i typ torp tids nog, men kommer nog bo en hel del i lägenheter innan det blir av. det är lite antingen eller, tycker jag.mitt ideal är antingen lägenhet i innerstad eller torp mitt ute i skogen utan väg. men oavsett vilket måste det finnas snabbt internet. nu för tiden drar de ju fiber överallt, dock, så det är nog inget större problem i ett torp heller om 10 år.

vill dock inte uppfostra barn mitt i skogen, så beroende på hur det går på den fronten kanske jag måste justera planer något.

Bodde i villa tills jag var ca 10 år. Sedan skilde sig mina föräldrar och min mamma skaffade en lägenhet. Jag flyttade då med min mamma till lägenheten och bodde hos min pappa i huset varannan helg.

Nu har även pappa skaffat sig en lägenhet och jag bor både hos han och mamma nu.

Jag håller enligt mig på att "växa upp" just nu, så man får väl se vad som överväger vad (villa/hus) sedan när jag blivit äldre.

Kommer nog vilja bo i en lägenhet i framtiden. Skulle möjligtvis kunna ha en villa om den låg inne i stan.


Biker Balkong: lägenhet
1990-1990
Biker Balkong: parhus
1990-1991
Biker Balkong: lägenhet
1991-1994
Biker Balkong: radhus
1994-2000
Biker Balkong: villa
2000-
Biker Balkong: var det bra eller dåligt?
Att bo i villa är ju stort. Rymligt. Inga problem att bara gå ut och sola om somrarna, när vädret tillåter. Det är lugnt och ofta skönt. Till det dåliga är att det är kostsamt. Höga uppvärmingskostnader Mycket underhåll av huset. Tomtskötsel.
Biker Balkong: vilket hus vill du bo i i framtiden?
En större lägenhet.

Spana också in:


Biker Balkong: villa
1-3 år, villa i stockholmsförort. ~4 år, radhusområde i en liten ort tre mil söder om london, ~5 år, blandning mellan en engelsk cottage och herrgård med en rätt stor skogsareal tillhörande fastigheten (töjp bästa stället för ett barn att få leka på), ~6 år, fristående villa i en liten ort tre mil söder om london och en gammal dam med labyrinthäcksystem som granne. 7-14 år, ovan nämnda villa i stockholmsförort. 15-16 år, 4:a i brandbergen, 17-20 år 3:a i västerhaninge.