Forumet - Vilken typ av väder tycker du om mest?

Vilken typ av väder tycker du om mest?

1468 0 15

Spana också in:

Väder eller årstid?

Regn, storm/orkan och snöoväder är väl ingen höjdare. Sommarväder och sommartemperaturer mellan 15 - 30 grader är underbart därför då kan jag gå i T-shirt, shorts och sandaler dygnet runt. På vintern däremot när snön vräker ner och ligger halvmeterdjup så tar det ju en bra stund bara att klä på sig resp klä av sig för att palla kylan... burrrrr.
Och går man ut så finns ju risken att man halkar i snön eller isen och bryter benet eller hamnar i diket med bilen och jag kan vara tämligen säker på att det tar flera timmar innan en bärgare kommer och drar upp mig ur diket och kräver mig på ett par tusenlappar.  Arg

Vår, sommar och höst är skönaste om man ska vara ute. Ska man bara sitta och glo genom fönstret så kvittar väl väder och årstid. Cool

Btw, jag vet att det inte funkar på UM men man borde kunna rösta på olika vädertyper. Blink

Smilen: Gillar ni kylen som är just nu?
Nej, avskyr vinterkylan. Det enda positiva är att det blir betydligt ljusare ute med snö på marken.

Smilen: Nu är det kallt
För första gången på flera år har hela landet haft under nollan dvs minusgrader dygnet runt i EN VECKA. Det har inte hänt på många år. Dessutom är hela landet snötäckt och det har inte heller hänt på många år. Gissningsvis senaste vintern 2009/2010.

Undrar hur miljönissarna ska förklara detta som alltid tjatar om att tempen stiger över hela jorden aka global uppvärmning?