Forumet - Vilken var förra veckans toppnyhet? (vecka 9)

Vilken var förra veckans toppnyhet? (vecka 9)

2131 2 18

Jaaa, nu har det gått en vecka till! Det är dags för ännu en artikel, och den har ni här ----> Times toppnyheter vecka 9!

1912199_10151693598349058_1728534370_o-m


Spana också in:


time: Veckans tråd
"Favoritnyhet" är väl fel sak att kalla det, men definitivt toppnyheten, för hur mycket jag än själv kräks på Åkesson så är situationen i Ukraina sorglig - av flera anledningar. En president som folket är missnöjda med och börjar protestera - presidenten har ingen respekt för sitt folk utan sätter in motaktioner - något som leder till demonstranters död och fördöms av omvärlden. Efter många om och men så blir presidenten avsatt - folket har talat - något som jag beundrade, som gjorde mig glad - folkets vilja, folkets röst. Sen kommer den där äckliga jävla grisen Putin och ska blanda sig in inte bara militärt, utan nu även kalla det som hände för en "grundlagsvidrig kupp"???? Ungefär som att även Ukraina tillhör honom/Ryssland???? Jag vet att 60% av folket (eller hur mycket det nu var) på Krim-halvön är ryssar, men det gör inte det inträffade acceptabelt, och jag börjar ärligt talat bli riktigt jävla trött på allt bajs som spys ut ur det där äckliga homofobiska landet som är fast på 1800-talet även känt som Ryssland.


Sotji var en skymf för OS.


Är väl tänkt att man bara ska välja ett alternativ, men har knappt pratat om detta så behövde "avreagera" mig lite.


Hjärta

time: Veckans dundertabbe
Arbetsförnedringen har gett mig jobb men bara för att jag själv har kämpat för det med blod, svett och tårar. De utför sitt jobb på helt fel sätt. Tar inte kontakt med företag, jobbar inte med att öppna dörrar, skickar mest mejl och dricker kaffe. Hur vet jag? Jag jobbade där i en månad.