Forumet - Vilken webbläsare använder du mest? Nu med undersökning!

Vilken webbläsare använder du mest? Nu med undersökning!

1028 0 43
Den här tråden tog upp en rolig frågeställning men var dåligt författad. Därför författar jag den finare med en fin undersökning.

Så, kort och gott:

Vilken webbläsare använder du mest?
Motivera gärna ditt svar.

Spana också in:

Comrade Premier:

Opera (Du röstade på detta alternativ)


Har allt jag behöver/gillar, en bra/säker lösenordshanterare, mail-klient, irc-klient, JavaScript hanterare (som GreaseMonkey till Firefox), bra sätt att hanskas med bokmärken, sync på bokmärken, Snabb/tar inte överdrivet med minne, speed dial etc.

Dvs. allt man kan tänka sig i ett stabilt paket utan att behöva ladda ner massa buggade extentions/addons..
Efter att ha upptäckt en bisarr Javascript-bugg i Firefox som får closures att glömma bort vissa av sina variabler under vissa omständigheter (tänk CLOSURES CALLING CLOSURES värre än xzibit kan prestera) fick jag nog av Firefox derpighet och bytte till Chromium. Och nej, jag tänker inte rapportera och/eller fixa buggen; jag har bara lyckats reproducera den med LS-genererad kod från helvetet, så jag har inte mycket hopp om att kunna sätta ihop ett sansat test case.

Comrade Premier:

Jag förstår mig inte riktigt på er som väljer Safari över Opera och Fx. Det kan iofs bero på att jag tycker att Safari är webkit i en blingad rullstol istället för racerbil.


Jag tror det är för att de är vegetarianer; deras religion förbjuder dem att använda produkter som inte levereras med ett äpple på.