Forumet - Vilket gör ondast ? ring eller stav ?

Vilket gör ondast ? ring eller stav ?

2059 1 14
LillaBob:

Vilket som gör ondast? hahaha vadå ondast?! Du tar ju hål med en kanyl, inte smycket. Har ej haft i näsvingen men på andra ställen, och då har de varit lättare att tvätta med stav, och sen byta till ring om man vill ha de. Jag tycker ring är snyggare.


Kanske är svårare att sätta i ringen direkt när man tagit hålet än vad det är med en stav, vilket kan betyda att det också gör ondare :) Eller så kanske det gör ondare att ta ut och byta piercing när du har ring, vad vet jag :)

Spana också in:

Det är lättast att ha ring under läkperioden, då det är lättare att tvätta (då du kan snurra in en intvålad del av ringen i själva hålet, använd lactacyd). Det jobbigare med ring är att den är klumpigare - håret fastnar mer i det, kan göra ont i början när man sover och om man råkar slå sig i ansiktet.

Jag bytte till stav direkt när min piercing var läkt, tycker nog att ring är lite snyggare men palla'nte.
g*nus:

Det är lättast att ha ring under läkperioden, då det är lättare att tvätta (då du kan snurra in en intvålad del av ringen i själva hålet, använd lactacyd). Det jobbigare med ring är att den är klumpigare - håret fastnar mer i det, kan göra ont i början när man sover och om man råkar slå sig i ansiktet. Jag bytte till stav direkt när min piercing var läkt, tycker nog att ring är lite snyggare men palla'nte.


Okej Okej :)