Forumet - Vilket gymnasieprogram går/gick du på?

Vilket gymnasieprogram går/gick du på?

726 1 28
Jag börjar gymnasium nästa år, 2013, och jag är väldigt osäker på vilken linje jag ska välja. Men jag funderar på ekonomipogrammet, då jag inte vill välja samhälle för jag tycker inte om SO ämnena så mycket.
Har någon här gått på ekonomi?[smile]

Spana också in:

Sonya:

Men jag funderar på ekonomipogrammet, då jag inte vill välja samhälle för jag tycker inte om SO ämnena så mycket.Har någon här gått på ekonomi?


Jag går ekonomi nu, första ring.
Det är ganska mycket so faktiskt. Dock ingen geografi, vilket jag är glad över.
Jag trodde att det skulle vara massor matte, men nej. Vi har bara matte två dagar i veckan.
S3ON:

Trodde det avskaffades helt och hållet, och eleverna som ej fick slutbetyg från grundskolan vart tvungna att gå om 9:an..


nope, de dem gjorde var att ändra namnet till ia för att iv var så nersmustat typ.... så ingen vet var det är nu:-P tror bara man går om nian om man inte fick nåt betyg alls... det blir ia för dem som fick ig i nåt av grundämnerna, det finns väl nån gräns eller nåt för hur många ämnen som får failas utan att behöva gå om, men har inte så bra koll på det....
cuzIcan:

tror bara man går om nian om man inte fick nåt betyg alls... det blir ia för dem som fick ig i nåt av grundämnerna, det finns väl nån gräns eller nåt för hur många ämnen som får failas utan att behöva gå om


Okay, det fanns det ju inte förr iaf, gick ut grundskolan jag med 35p, d.v.s. 2 MVG och ett VG, jag fick ju gå IV.. [rolleyes][cool]
Sonya:

Jag börjar gymnasium nästa år, 2013, och jag är väldigt osäker på vilken linje jag ska välja. Men jag funderar på ekonomipogrammet, då jag inte vill välja samhälle för jag tycker inte om SO ämnena så mycket.Har någon här gått på ekonomi?


Jag går Ekonomi SPINT, som är en internationell ekonomilinje med fördjupning i engelska och jag trivs som fisken i havet! Jag sa inte ljuga om att det inte är jobbigt, för det är det. Det är mycket läxor och ganska svår matte, men det är absolut värt det!