Forumet - Vilket p-piller ger störst bröst?

Vilket p-piller ger störst bröst?

19476 0 17
Haha, är inte att brösten börjar växa en ovanlig biverkning som alla p-piller kan ge? Har tappat bort mitt instruktionshäfte, men kan leta rätt på det sedan.

Och sedan kan de ju svälla när man börjar ta -ppillren pga hormonerna, men sedan när kroppen vant sig vid den nya hormondosen så krymper brösten tillbaka till normal storlek iom att de inte växt, bara svällt på samma sätt som de kan göra när man får mens. Man ska i vilket fall som helst inte pumpa i kroppen hormoner pga att man vill ha större bröst.

Spana också in:

Paranormal_Cannabis:

p-piller verkar vara rena rävgiftet av allt jag hört bara biverkningar till höger och vänster.


Det är en jävla lista, hittar den inte nu(tror jag slängde den när jag flyttade), men de flesta av biverkningarna är ju skit man går igenom i puberteten. Inte så farligt egentligen, sålänge man inte har problem med blodproppar och blodtryck sedan tidigare.
Det finns inga piller eller krämer som gör brösten större eller mindre. P-piller och andra graviditetsskydd som innehåller hormonet östrogen kan göra att brösten blir större, men det är inte alls säkert. Vissa tycker att brösten växer medan andra inte märker någonting.
Webbitch:

Det är inte så farligt, även om jag nu oroar mig över vartenda jävla blåmärke jag inte vet hur jag fått, miniblodproppar(ofarliga) är nämligen vanliga som biverkning.


hmm verkar inte hälsosamt i varje fall[no-no] även om det ses som ofarligt så har det garanterat sina risker[shake]
Saralii:

Ska börja med p-piller (fast pojkvän) och har läst att det kan ge större bröst. Och då undrar jag vilken sorts p-piller/minipiller (?) som ger störst bröst och innehåller mest hormoner. Tacksam för svar!


Du kommer ju inte få välja p-piller... Skulle gissa att du kommer få börja med nevoletta som alla andra.
Är inte implantat eller gelinjektioner en säkrare (ur det perspektivet att du faktiskt får större bröst)än att förlita sig på p-piller? Finns ju hormonpiller ockps (ej p-piller) som man kan ta för att gå upp ca 1-2 kupor, tror jag. Fast man ska väl vara försiktig med hur man mixtrar med sådana saker.
Är det inte bättre att helt enkelt bara använda kondom i stället för att mixtra med kroppens egna hormoner?

Vill du göra brösten större bör du skippa allt vad som heter preventivmedel, bli gravid, föda barn och börja amma. Du ska se att så länge du ammar är dina bröst gigantiska.

Lycka till.