Forumet - Vilket parti hade ni röstat på ifall det hade varit val idag?

Vilket parti hade ni röstat på ifall det hade varit val idag?

6871 4 303

Vilket parti hade ni röstat på ifall ni fick rösta och ifall det hade varit val idag? 

Senast ändrad 9 Jan 2014, 13:45 av André Vifot Haas

Spana också in:


NiklasW: Vänsterpartiet

I regel är jag ganska desillusionerad när det gäller riksdagspartierna och deras förmåga eller vilja att verka för folkets väl men dessa förbannade represantanter för det som Henrik Dorsin i sin tolkning kallade för Svindemokraterna var tvunga att ta sig in 2010 och kasta mina "tänker fan inte rösta och stötta ett sådant här ruttet system"-planer åt skogen. 

Av partierna som finns så är Vänsterpartiet för mig det parti i den korrupta skaran riksdagspartier som kan skänka mest frihet och trygghet till alla i och med att det är dom ända som faktiskt verkar vilja göra saker bättre än vad dom är i stället för att "ta ansvar för Sverige" som det så fint heter när man styckar upp det, lägger ner eller säljer till högstbjudande. Resten av liberalpartierna kan förslagsvis sticka och suga på ett avgasrör.


sicilianmind: Motivera

Dagens invandring skapar allt för mycket problem för Sverige, både ekonomiskt och socialt. Vi måste minska invandringen och dessutom tycker jag att vi ska samtidigt fokusera på att hjälpa så många människor om möjligt på flykt. Straffen i Sverige är för låga, det är inte okej att en våldtäktsman bara kan få ett par år i fängelset. Pensionärerna måste få det bättre, det är inte okej att någon som arbetat och betalt skatt hela livet har det så dåligt den sista tiden i dennes liv. Den svenska välfärden är katastrofal idag och det är på tiden att vi får ett parti som väljer att i första hand lägga svenska skattepengar i den svenska välfärden, alltså i svensk vård och svensk skola.  
Sverigedemokraterna 2014!!