Forumet - Vilket politiska parti ser ni helst kommer in i riksdagen?

Vilket politiska parti ser ni helst kommer in i riksdagen?

821 0 18
Nå? :))                      

Spana också in:


SvenskWithAttitude:
Finns redan partier i riksdagen som tycker exakt likadant.
Det Klassiskt liberala partiet har inte samma åsikter som Folkpartiet "liberalerna"

Det klassiskt liberala partiet vill legalisera alla droger, avskaffa allt bistånd, avskaffa välfärdstaten, ha fri invandring, legalisera prostitution, säger nej till EU, göra all utbildning privat, och mycket, mycket mer som är klassikt liberalt.

Folkpartiet är socialliberalt, de vill att de flesta drogerna är olagliga, ha bistånd, ha en välfärdsstat, icke fri invandring, inte legalisera prostitution, säger ja till EU, vill ha statlig skola, och mycket mycket mer som inte är klassiskt liberalt.

Många folkpartister vill dock driva partiet mer liberalt, men styret i partiet går ifrån liberalismen.

Om det klassiskt liberala partiet kommer in i riksdagen så skulle det tvinga folkpartiet att tänka om sin "liberala" politik.


Jag håller dock med om att många av de andra partierna på listan har liknande motsvarigheter i större partier.

Eftersom jag knappt vet något om någon så röstar jag på piraterna då de inte skulle direkt påverka ett skit. Om du frågade om minst så skulle jag solklart säga fi då jag är starkt imot feminismens politik och feministisk idiologi I helhet. Förknippa dock inte detta med kvinnoförtryck kära fi suportrar, detta betyder bara att jag är imot ett sammhälle där män förtrycks och kvinnor får bete sig hur de vill. Gämnlikhet eller dagens sammhälle(inte gämnlikt åt något håll), inget annat.